Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a női dagibb alkat már...

Ez a női dagibb alkat már nagyon vészes?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. jan. 14. 22:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
14%
Jajj malacka de aranyos! Vagy két különböző lány van a képeken? Itthonra biztos nem kellenének, hacsak nem adnak le fejenként 100 kilót:)
2020. jan. 14. 23:46
 12/27 anonim ***** válasza:
28%
Ez már kövérség.
2020. jan. 14. 23:47
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
Attól is függ, hogy ez mennyire valós. Szerintem az első nőnél az összhatás tökre okés, de most a valóságban kitudja, hogy hogy néz ki. Meg aztán az alsó fele nem is látszik az első nőnek. Szóval igazából bármilyen lehet. De maga az összhatás tetszik az első képen. A második képet pedig nagyon elrontották. Nagyon mű. Meg na. Szerintem akkor lehetne rendesen válaszolni erre a kérdésre, ha mindkettő nőről egy egyszerű álló kép lenne, ahol látszik az egész testük. De így, hogy az elsőnél az alsó teste nem látszik, a 2.-nál pedig az a póz... Szóval na, szerintem ezek a képek alapján nem annyira jön le, hogy még is milyen az alkatuk. :)
2020. jan. 14. 23:49
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

“Bakker, annyira jó, hogy a fogyatékos férfiak nem szeretik a kövéreket! Így csak a férfiak legjava marad nekünk! :)

Gyengébbek kedvéért: a dagi és a kövér ugyanaz...”

Tipikus túlsúlyos női szöveg...miért fogyatékos az a férfi, aki nem szereti a kövér nőket? Gondolom akkor az a nő is fogyatékos, akinek nem tetszenek a kövér férfiak, igaz? én is azt írtam, hogy ez az alkat szerintem kövér, de én nő vagyok. (Jöhet a kutyák játszanak csontokkal megjegyzés is, úgyis hiányolom innen). Abban viszont igazad van, hogy a dagi és a kövér is túlsúlyosat jelent, de a “gyengébbek kedvéért” jelzem, hogy más minőségben. Akin +20 kiló van, az már kövér...

2020. jan. 14. 23:59
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Kövér nőként írom, hogy a dagi kategória az a max 10 kiló súlyfelesleg. Ez már kövérség ami ellen tenni kell mert rámegy az egészséged (tapasztalat).
2020. jan. 15. 06:35
 16/27 anonim ***** válasza:
20%
Igen, ez az egészségedre nézve veszélyes. Az meg, hogy jóval kevesebb esélyed van a pasiknál, az meg megint egy másik kérdés.
2020. jan. 15. 09:28
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Hogy vészes e?

Még bottal sem piszkálnám..

F.

2020. jan. 15. 09:37
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Hát.... Szerintem is kövér.

Ashley Graham-re is azt mondják, de szvsz Ő még jól néz ki.

[link]

2020. jan. 15. 09:58
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy agyonretusált kép róla. És régi.

Tessék, íme egy friss, retusálatlan kép:

[link]

2020. jan. 15. 10:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, itt nincs PS, ha ez a probléma (mert ugye még jó, hogy a vékony modellek, meg a hírességek képeit nem retusálják, azért élt mindenki illúzióban, azt lovagolnak most a szerencsétlen Britney-n pl.... De lényegtelen)

Feltűnt, vagy el olvastad, hogy A.G. terhes? Az általad linkelt képen pl....

Szerinted tényleg a jelenlegi állapotot kell nézni, azt, ahol az adott nő mindjárt szül?....

2020. jan. 15. 11:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!