Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyire jön be...

Fiúk nektek mennyire jön be az orr piercing vagy orrkarika szexuálisan?

Figyelt kérdés

Nektek mennyire jön be illetve nem jön be szexuálisan egy lánynál az orr pc vagy orrkarika?Illetve orálnál zavaró tud lenni nektek vagy lényegtelen?

Korábban volt már orr pc-em,kis kő és már egy ideje leváltottam orrkarikára,emiatt érdekelne mit gondoltok erről:)Esetleg képet is tudok mutatni ha kér valaki:)

2020. jan. 13. 09:48
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Önmagában egy ékszer számomra nem lesz vonzó. Aki meg alapvetően is vonzó, az akkor is vonzó lesz, ha nincs rajta piercing, vagy ha van rajta piercing. 25/F
2020. jan. 13. 10:38
 12/21 anonim válasza:
21%
Orrkarika, tetoválás, borotvált nuni Ezek azok a dolgok amiket a legtöbb Casanova utál ,és amitől sok tapasztalatlan srác fél .
2020. jan. 13. 10:51
 13/21 anonim válasza:
83%
Én imádom ha egy nőnek van orrkarikája, nem tudom miért de valamiért nagyon bejön.
2020. jan. 13. 11:04
 14/21 anonim válasza:
81%
Bizonyos esetekben elég vonzó tud lenni. Számomra a piercing mindig is egyfajta őrültséget, lázadást szimbolizál, ami nagyon bejön nekem. :)
2020. jan. 13. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez attól függ hogy áll, találkoztam egy lánnyal nem is olyan régen akinek nagyon jól alt egy kis karika bal oldalt az orrában. De pl volt osztalytaras akitől falra tudtam volna mászni ha rendeztem az orrára. Mutasd hogy áll a tiéd :)
2020. jan. 13. 12:00
 16/21 anonim válasza:
13%
Karikázni a disznók orrát szokták. Semennyire nem jön be. A piercinget, mint idegen eszközt a testben két helyen szexi, nyelvben és köldökben.
2020. jan. 13. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Semennyire.
2020. jan. 13. 18:56
 18/21 anonim válasza:
100%

Nekem is jöhet a kép.

De úgy nagy általánosságban:

Ami a fél orrában van és nem túl nagy karika az általában szokott tetszeni főleg, ha a stílusa is illik hozzá. (legfőképpen az öltözködésére értem) mert szeretem az "alteres" lányokat :D

Az olyan karika ami "középen van" is nézhet ki igényesen, de ott már tényleg nagyon fontos hogy ne legyen túl nagy :)

2020. jan. 13. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
De mikor megfázik és taknyos, akkor ezt hogy csinálja, rászárad a lógó fika a drótkampóra?
2020. jan. 13. 23:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, sokan nagyon el vannak tévedve :D az utolsó válaszoló a legjobb, igen képzeld, ha karika van az orrodban soha többé nem tudod majd kifújni/megtörölni.. 🙄

Kérdező, ez az én orrkarikám, nekem is pici köves volt évekig, aztán lecseréltem erre vékony kis karikára és sokkal jobban szeretem, nem akad bele semmibe, nem is érzem, hogy ott van, kevesebb (nulla) a gond vele (ellenben a köves volt hogy beleakadt a törölközőbe/pulóverbe, illetve sokszor elfordult stb). Semmilyen negatív visszajelzést nem kaptam miatta, esztétikailag szerintem nem igazán nagy változás a köves után, annyira vékonyka, hogy ha nem csillan meg rajta a fény, sokszor észre sem veszik, hogy ott van, én személy szerint szeretem nagyon 😊 (bocsi, hogy nem fiúként válaszoltam, de annyi hülye választ kaptál eddig az értelmes bagázstól...)

[link]

[link]

2020. jan. 14. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!