Szerintetek valóban annyira gyönyörű nő a világszépe Mikó Fanni?
Szerintem a szája kimondott csúnya, a mosolya számomra taszító.
Szerintem vannak nála sokkal szebb magyar nők. Persze ez szubjektív.
Véleményetek?
Nagyon szep lany!!! Nagyon szep szabalyos babaarca van es noies kisportolt teste.
N/38
Tizen kettő egy tucat.
Szép lány, de a legszebb, biztos nem.
Vannak olyan képei amin tényleg szép, de van elég sok rosszul sikerült is.
Szerinten nem versenyre való.
(ismerek egy tanárt aki tök így néz ki)
Én csak azon gondolkozom, hogy az ilyen versenyeknél miért csak az ilyen sablonos, lóarcú “szépségek” kerülnek ki győztesnek?
Teljesen mindegy, hogy Szarvas Andrea, Gelencsér Timellácska vagy most ő, - mindegyik ugyanúgy néz ki. Ugyanaz a klónozott műmosoly, kapafogak és alacsony agyi kapacitás.
Utcán sétálva látok sokkal szebb vonású magyar nőket, - persze a többségüknek meg sem fordul a fejében, hogy ilyen keretek között mutogassák magukat.
Egyáltalán nem nagy újdonság, hogy országunkban az ilyen jellegű versenyeken egyáltalán nem a szépség számít, - csak az, hogy kiből lehet egy újabb, futószalagon gyártott kamu-“luxibukszi” megélhetési influencert kreálni.
Szerintem alapjáraton szép csaj lenne és biztosan nem hiába választották meg, de az a tonna smink rajta... ok, fotókon meg a tévében jót mutat, de élőben nevetséges.
Nyáron találkoztunk vele egy falunapon, röhögtünk rajta, hogy micsoda tanya gyöngye ez a nő. A 40 fokos melegben 2 cm sminkben vonult egy borsodi poros réten. Ritka vicces látvány volt.
Szerintem ennyi vakolattal könnyű szépnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!