Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » IPL vagy SHR végleges (tartós)...

IPL vagy SHR végleges (tartós) szőrtelenítés? Valakinek van saját tapasztalata valamelyikkel?

Figyelt kérdés

Rengeteget szenvedek a szőrtelenítéssel. Borotválás után másnap már borostás vagyok, ezért epilátorral szedem, de attól még állandóan benő majdnem az összes szőrszál. Nem csak, hogy macerás, mert szőrtelenítés után egy héttel kezdhettem kioperalni az összeset, de ráadásul hegek, pöttyök maradnak utána, ami csúnya.

Mindkettőre lenne keret, az SHR viszont jóval drágább. Nem mindegy, hogy 200 vagy 370 ezret dobok kukába, ha nem működik.

Tudom, hogy nem végleges, de ha pár évig jó lenne, és csak utána kellene ismételni, tökéletesen elégedett lennék. A lábamat és a bikinivonalamat szeretném megcsináltatni.

Tapasztalatok?

2020. jan. 9. 11:45
 1/2 anonim válasza:
Szia! Én kaptam Philipses villanófényes szőrtelenítőt. Sajnos szőke szőr nő a lábamon és arra nem jó. :( de a barátnőmnek 2 hónap után már látszottak a kockák, ahol nem nőtt ki a szőr.
2020. jan. 9. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én SHR-en voltam, 4 alkalom volt meg. Kb. 1-2 mm-es szőrszálakkal kellett menni, asszem 1-2 havonta. Közben nem volt szabad szőrteleníteni (illetve talán csak borotválni), de a kezelés előtt 1-3 nappal le kellett borotválni. Azt mondta a kozmetikus, hogy legalább 6-8 hónapnyi kezelés kell, hogy hatásos legyen, de utána is évente tanácsos megismételni... :D Ez ugye azt jelenti, hogy ha 1-2 havonta mész kezelésre, akkor erre elmegy az egész év...majd miután egy teljes évig csináltad az SHR kezeléseket, évente ismételd meg? :D Akkor már a gyanta olcsóbb és hatékonyabb! Ja, és hát fájt rendesen, bár inkább a nagyajkak tájékán, mivel ilyen égető érzés...és nem túl kellemes, ha ott "megég" az ember. Nekem 4 kezelés után semmit nem csinált, de mondom, amiatt, amit korábban írtam, nem is láttam értelmét.
2020. ápr. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!