Szerintetek inkább hasra, vagy inkább fenékre kéne edzenem a kép alapján?
2020. jan. 8. 21:15
1/17 anonim válasza:
Mindenre. Nem csak erre vagy arra.
Fekvenyomas, guggolás, felhúzás, vallbol nyomas, evezés. Ezek menjenek. 5x5
2/17 anonim válasza:
Inkább fenék, meg próbálj valami férfiasabb alsógatyát felvenni.
Ha egyáltalán te vagy rajta
3/17 A kérdező kommentje:
Akkor ez egy átfogó edzés lesz a jövőben, úgy vélem. Én vagyok rajta, különben nehéz lenne a kérdésre válaszolni:,D férfiasabb alsó?
2020. jan. 8. 21:26
4/17 anonim válasza:
jól nézel ki szerintem, de az alsó tényleg fura rajtad.:D
5/17 A kérdező kommentje:
Zarás alsó, lehet, rossz döntés volt 😅
2020. jan. 8. 21:39
6/17 anonim válasza:
Tényleg jobban állhatna valami feszülős boxer inkább :), ami a kérdést illeti, tényleg minden izomcsoportot érdemes edzeni, plusz cardio de neked módjával, inkább csak átmozgatni, így is elég soványnak tűnsz.
7/17 anonim válasza:
Az az alsó...Talán strici vagy?xd
8/17 A kérdező kommentje:
2020. jan. 8. 21:54
9/17 anonim válasza:
#7 Senkinek nem esik le hogy biszex kategóriában vagyunk? :)
10/17 anonim válasza:
Ez egy férfias alsó, úgy hívják fecske!
Aki azt hiszi hogy attól férfi valaki hogy térdig érő “rövid gatyában” van az téved.
Egy férfias test, most nem a kérdezőre gondolok mert neki mindent kéne edzeni, az minden alsóban férfias marad.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!