Az igényesség nem divathullám a lusta és magukra nem adó pasik mentség szövege az hogy szőrösen vagyok férfi pedig egy igazi férfi csupaszon is az tud maradni és nem beszélve a higiéniáról.
2020. jan. 10. 14:33
12/21 anonim válasza:
A szexuális életet nem élő lányok egy része nem szőrteleníti a lábát. Ilyen esetben az a fura helyzet áll elő, hogy ez egyben az ok és az okozat is - önmagát gerjeszti a folyamat.
Szerintem kiábrándító egy szőrös női láb.
2020. jan. 12. 11:14
13/21 anonim válasza:
Szerinted. Más szerint meg nem az.
2020. jan. 12. 13:23
14/21 anonim válasza:
Mi nem szeretjük a szőrös nőket, a nők meg a szőrtelen pasikat mivel szerintük az nem férfias.
Szerintünk meg a szőrös nő nem nőies.
Ennyi.
2020. jan. 12. 14:58
15/21 anonim válasza:
Persze, nincs is ezzel semmi baj, aki úgy érzi az hagyja meg nyugodtan a lábszőrt.
Csak fogadja el azt is hozzá, hogy ezzel a férfiak 95% kihúzta a listájáról.
Az 5% meg aki marad, az vagy speciális érdeklődésű (mondjuk szőrös láb fétisiszta), vagy igénytelen, vagy annyira alacsony kategóriás, hogy nem tud magának normális nőt találni ezért bevállal egy csubakkát mert a szőrös nő is jobb mint a semmi.
2020. jan. 12. 16:12
16/21 anonim válasza:
11-es. Ez olyan mind ha azt mondanád, hogy minden szakálas fésfi lusta és igénytelen. Egy szer beszélgettem nőkkel és azt mindták, hogy egy csupaz férfi olyan mint egy meztelencsiga. Attul hogy valaki szereti a természeteességet, ettől még nem lusta és igénytelen! Az meg egyéni izlés dolga, hogy kinek mi jön be.
2020. jan. 13. 10:43
17/21 anonim válasza:
áruljátok már el, hogy az igényességnek meg a szőrnek mi köze egymáshoz? az a saját részünk, mér lenne igénytelenség??
2020. jan. 13. 22:07
18/21 anonim válasza:
Éreztél megízzadt szőrös hónaljat? Vagy ugyanezt intim részen esetleg fenék.
Illetve egy csupaszt.
A csupasz test sokkal vonzóbb látványra, látszik hogy foglalkoznak vele ápolják.
Ellenben a szőrös az olyan hogy lezuhanyzik az illető oszt jónapot...
Ismered a mondást? Ahol szőr van ott bűz van.
2020. jan. 14. 11:29
19/21 anonim válasza:
Én most ritkábban, így télvíz idején, csak a lábszáramat borotválom, a combomat nem. A páromat nem zavarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!