Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk milyen lányok jönnek be...

Fiúk milyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Én folyton azt látom,hogy a fiúk az ilyen szolidabb és "egyszerűbb" lányokkal nem foglalkoznak. Inkább ezek a feltűnő bomba nő a tuti nekik. Ilyen lányok mellett néha úgy érzem, hogy hiába vagyok jofej, szép, csinos, dekoratív.. Nem ego miatt mondom, de megvagyok elégedve magammal kívülről. Egyszerűen csak szolid vagyok, visszafogodtabb, nem ez aki minden héten 3szor szepsegszalonba jár vagy kormoshoz..

Nem ez a tipik cicababa vagyok de nem is trampli. Meg is úgy érzem, az ilyen cicababa kell mindenkinek..

2019. dec. 27. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Bocsi, nőként válaszolok:

A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.

Teljesen felesleges magad összehasonlítani bárkivel is, mivel csak a saját önbizalmat rombolod le.

Hiába vagy megelégedve állítólag magaddal, ha az ilyen kérdésekből pont az ellenkezője jön le.

Foglalkozz csak magaddal, ne legyél irigy a másikra, növelés saját önbizalmad és önértékelésed!

2019. dec. 27. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Jav.: növeld
2019. dec. 27. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak rossz mintát vettél a férfitársadalomból. Rengetegen vannak, akik a közönséges, hivalkodó "stílus" helyett inkább a természetes szépség hívei, többek között én is.
2019. dec. 27. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak azt akarod hallani, hogy azok a nők mind r.bancok,és mindenki olyan nőre vágyik, mint te...

Nem lesz kevesebb senki sem attól, hogy szeret a külsejével foglalkozni.

2019. dec. 27. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó bocsi de ez elég érdekes következtetés arról amit írtam. :D

Nem azzal van a baj, ha valaki foglalkozik a külsejével, hanem a baj az, amikor emellett valaki full uresfeju és buta már bocsánat. Látszik rajta, hogy konkrétan annyihoz ért, hogy feltegye az aznapi sminket.

És sokszor azt látom, még is az ilyen uresfeju lufimellu nők az érdekesek a mai tarsadalomban a férfiaknak.

2019. dec. 27. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

"És sokszor azt látom, még is az ilyen uresfeju lufimellu nők az érdekesek a mai tarsadalomban a férfiaknak."

A proliknak.

2019. dec. 27. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Engem a kissé nem megszokott nők tudnak lázba hozni.

Gondolok itt az olyan frizurára ami kleopátrás,de nem hosszú, a sok smink, fekete ruházkodás ehhez esetleg tetkók és legyen kissé hóbortos bevállalós.

A kimondottan szép lányok és ezek a felfújt mellűek egyáltalán nem jönnek be, de ha már egyszerű akkor legyen a szexben VAD,

F

2019. dec. 28. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts! Nekem pl a szolid, nőies csajszik jönnek be leginkább. A kevesebb néha több. Mármint rosszul vagyok azoktól a csajoktól, akik a tükör előtt pucsítva, kacsa szájal csücsörítve fotózgatják magukat. Azt sem szeretem, ha mindenük kilátszik a ruha alol. Szerintem az nem nőies, hanem közönséges. Azt sem szeretem, ha valaki agyon sminkeli magát, az nem szépség, az csak illúzió. Egy szolid kis smink (pl szemceruza, szempillaspirál, esetleg egy kis szájfény) az oké, de ha valakin egy kiló vakolat van, az inkább kiábrándító! Azt szoktam mondani, h számomra az az igazi szépség, ha reggel az ágyból kikelve kócosan is szépnek látom. :)

Egyébként fontos számomra egy nőben a nőiesség, finom elegancia. Ami első sorban belülről fakad, nem pedig külsőségekből.

32/f

2019. dec. 29. 07:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. dec. 29. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!