Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök! Mire figyeljek...

Műkörmösök! Mire figyeljek oda, hogy a mostani műkörmösöm megfelelően tisztítja le az eszközeit?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm több, mint valószínű a körmösnél szedett össze valamilyen fertőzést. Műtötték is, annyira feldagadt a körömháza. Azóta én is elgondolkodtam, hogy az én műkörmösöm megfelelően tisztítja le az eszközeit? Kézmomsásra sosem küldött el( én mentem magamtól) de az előttem lévő és az utánam lévő vendég is úgy ült le, hogy nem mosott kezet. Az asztalt nem törölte le. Nem láttam sterilizálót. Ha megsértett, nem állt meg. Nem fertőtlenítette le, sőt a végen bekente olajjal. Azokat a csiszolofejeket hogyan fertőtlenítette akkor?..

2019. dec. 17. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel nem fertőtlenít megfelelően. Ahova körmöshöz jártam, ott az volt a szabály, hogy addig nem jöhetett a következő vendég, amíg az asztalt stb. fertőtlenítő kendővel át nem törölte... Ha csúszásban volt, akkor elnézések közepette mondta, hogy sajnos ezt nem szabad kihagyni, fontos lépés.

Mondjuk kezet mosnom nekem se kellett, mielőtt neki állt volna a kezemre fújt valami fertőtlenítőszerűséget.

2019. dec. 17. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kezfejedet/körömágyadat sem fújta le sosem fertőtlenítővel?

Azt is meg kéne tennie és megvarnia a behatasi időt +az eszközöket is minden vendég után fertőtleníteni kéne. Az előfordulhat, hogy te ezt nem látod, de a kezedet mindenképp le kellett volna fújnia.

Az az igazság, hogy gyors és egyszerű a tanfolyam, minden kokany atmehet és dolgozhat utána. Mindenképp keress egy jobb szakembert, akár szakmai csoportokban is kerhetsz ajanlast.

2019. dec. 17. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Érkezz kicsit korábban, figyeld meg, hogy a nő tisztogat-e, cserél-e az előtted lévő után. Az én körmösöm mindig megcsinálja. Ő maga egyébként mesélte tavaly, hogy egyik vplt osztálytársa elment kozmetikusnak, de egész gyorsan lehúzhatta a rólót. Pont ilyen dolog miatt. Nem tudom pontosan, kinél jelentették.
2019. dec. 17. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
2019. dec. 18. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!