Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri kékre szinezni a hajam?

Megéri kékre szinezni a hajam?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy kékre festetem a hajam, most világosbarna + szőke vagyok. Sok mindent olvastam az elmúlt két órába és nem tudom megválljak e az eddigi hajamtól egy egyszeri alkalmas próba miatt. Tényleg csak egy hónapra szeretnék kék hajat és hagynám ha lenőne .. kivéve ha bejönne a dolog. De nem tudom megtegyem e mivel most szép szőkés nem tudom megérné ezt eldobni. Valakinek tapasztalat? Mennyire sikerült az eredeti hajszínt visszahozni a szinezés után?

2019. dec. 15. 00:00
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Ha csak rövid időre szeretnéd, akkor inkább hagyd vagy használj hajkrétát. A kék zöldesre majd mocsárszínűre kopik, nem szabad hagyni kikopni mert ronda lesz. Vagy folyamatosan újraszínezed vagy leszeded pl. colour b4-gyel, vagy levágod.
2019. dec. 15. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
A kéket a legnehezebb eltávolítani a hajból. Ezzel számolj.
2019. dec. 15. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem barna hajam van.

Ki kellett szőkíteni hogy befogja a kék. (lilás sötét kéket akartam)

Zöldes kékre fogta be.

Aztán ahogy kopott ki egyre zöldebb lett.

Kb. egy hónap alatt kopott ki. Amíg zöld volt addig utáltam. Semmi képpen nem próbálnám ki újra.

2019. dec. 15. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gonosz feminista fejed lesz tőle, tudom hogy bohóc dolog de nekem mindig ez jut eszembe róla. :D
2019. dec. 16. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!