Ha pl. (FM52) férfiparfümöt szeretnék venni, hogyan/hol mehetek a legtutibbra, hogy valódit kapok, nem hamisítványt?
Rendelnék neten is, csak ...mire ideér, ki tudja, mi lesz vele.
2: Hogyan bizonyítom utólag, hogy úgy kaptam, ahogy van, nem én buheráltam az üveg tartalmát (?)
Elolvasod a neten a cég értékelését és az árakkal sem árt tisztában lenni. 1500-ért nyilván nem kapsz eredetit, csak másolatot.
De ezen az alapon amit írtál, semmit nem merhetnénk rendelni, mert ez mindenre vonatkozhat.
"2: Hogyan bizonyítom utólag, hogy úgy kaptam, ahogy van, nem én buheráltam az üveg tartalmát (?)"
Mivel a dobozok/üvegek originál vannak zárva, csak a hülye nem veszi észre, ha valami fel van bontva.
#2 - nek: Nyilván, hogy fel kell bontanom a parfümöt, különben honnan tudhatnám/gyaníthatnám, hogy nem valódi van benne..
#3 - nak: okkal vagyok gyanakvó, az első netes vásárlásomat féléves "harc" és idegmunka árám kaptam vissza (jogosan) a több, mint 100 ezer forintomat. Azóta már rendeltem többször is neten - de "akit egyszer a kígyó megmart....."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!