Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez sok sminknek számít?

Ez sok sminknek számít?

Figyelt kérdés

cc krém (színezett hidratáló), korrektor, szempillaspirál, szájfény

szerintem nem sok, de smink nélkül nagyon nagy a különbség...miért ? szemem alatt karika van, valamint fakó az arcbőröm...ez ennyit számítana?

2019. dec. 10. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok.
2019. dec. 10. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Önmagában nem sok, de főleg az arckarakteredtől függ, hogy mennyire erősen mutat rajtad egy bizonyos smink.

Bírom, amikor a magyar beauty vlogger csajok bemutatják a hétköznapinak titulált sminküket, magukra kennek egy tonnányi vakolatot, hatvanezer féle különböző cuccot, mégis a végeredmény egyáltalán nem látványos, max. mindenféle kontúrozós-kiemelő optikai illúzióval tudnak valamit alakítani az arcukon.

Én ezeknek a termékeknek a töredékét használom, - bár nem vagyok felismerhetetlen, a végeredmény mégis milliókkal dramatikusabb és több, de én ezt szeretem és élvezem is. 😄

Egyébként a szájfény tipikusan az a sminktermék, ami elég megosztó. 3 kategóriába lehet csoportosítani a viselőit színtől függetlenül, elsősorban a vizes finishre, állagra gondolok:

1. Annyira természetesen áll rajta, hogy szinte láthatatlan

2. Észre lehet rajta venni, látványos, de ennek ellenére jól néz ki.

3. Abszolút felejtős, előnytelenül néz ki rajta, és még a színtelen verzió is úgy fest az illetőn, mint egy olcsó, kacsaszájú prost*n.

Na, én az utolsó kategóriába esem. Húsosabb szám van, - és/bár tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi időben ez divat (volt), de olyan dús szájon, mint ami nekem van, ez a “gigantikus fényes lufi” effektus nagyon bután és előnytelenül néz ki, így egyáltalán nem adok a divathóbortokra, azt hiszem maradok a matt formulánál életem végéig.

2019. dec. 10. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A sötét karika miatt van. Én csak oda rakok korrektort plusz rá púdert és hatalmas a különbség.
2019. dec. 10. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, engem is az zavar leginkább :c meg a rövid szempillák
2019. dec. 10. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!