Férfiak, szerintetek ő szép lány?
instagram.com/lejlonac
Csak azért kérdezem, mert nagyon hasonlítok rá, de magamról nem szeretnék képet küldeni.
Mielőtt valaki azt mondaná, hogy plasztikázva van, régóta követem és semmi nem mű rajta, a szája se, meg semmi, 17 éves muszlim/német lányról van szó. Tehát tuti nem “műnő”.
Van akinek biztos bejön, de az nem én vagyok.
Negatívot meg azért nem kapsz mert soha mert mindenki csak nyáladzik a neten:) Nincs dislike lehetőség se a facebookon se az instán, regényt írni vagy hogy sz.r a kép senki nem fog. (és ez nem csak rád igaz, hanem bárkire...)
15 vagyok
Szabad őszintének lennem? Az emberek 98%-ban nincs tartás sem arra, hogy az igazságot kimondja sem arra, hogy elviselje. Így hazudnak és ezt is várják el.
Te mondtad már valakinek, hogy nem szép? A környezetétől mindenki csak azt hallja max hogy de szép, de sajnos a valóság meg nem mindig egyezik meg ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!