Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 23 éves lány...

Szerintetek egy 23 éves lány is nézhet ki érett nőkent?

Figyelt kérdés

Egy csomószor megkapom, hogy 23-nal nem nézek ki többnek. Mondjuk annyi is vagyok 😅, de sokszor úgy érzem, így kislányos vagyok a férfiaknak (27-28-as korosztalynak). Legalábbis sokszor úgy látom, ez a korosztaly inkább idősebb lányokra bukik, a velük egyidosekre inkább. Viszont én meg nem akarok a saját korosztalyommal ismerkedni, inkább idősebb fiúval tudom elképzelni magam. Szerintem 4 év nem nagy korkulonbseg. Lehet tényleg ennyire kislány lennék egy 28 eveshez?

Szerintem éretten gondolkodom, de persze letudok menni a dedoba is néha, ha hulyeskedni van kedvem, de végülis ki nem.. Nemtudom.

Fiúk, akik idősebbek, ti mennyire ismerkednetek korombeli lányokkal?

2019. dec. 5. 21:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szerintem 23 éves korára egy nő már eléggé fejlett testileg..

Másrészről egy 35 éves nőnek ugyanúgy csak a szex körül járhat a feje, ha az egyén olyan.. Ez nem kor kérdése szerintem. Egy huszonéves fiatalnak a gondolkodása is egyén függő. Egyáltalán nem csak a szex körül járhat az agya. De ez az én véleményem.

2019. dec. 7. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatodban van az igazság....
2019. dec. 7. 14:29
 13/13 Girgoy válasza:
89%

Ha 23 éves vagy és annak is nézel ki, akkor tulajdonképpen mi a gond? Fogadd el, hogy ennyi vagy és kész! Jövőre már 24 leszel és így tovább. Tök jó, nem? :)

És az se fontos, hogy általában milyen korú pasik milyen korú nőkre buknak. Gondolom, nem általában pasikkal akarsz járni, hanem azzal az egy pasival, akinek Te tetszel úgy ahogy vagy.

2019. dec. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!