Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen fiatalon...

Szerintetek ilyen fiatalon honnan lehet valakinek ilyen cuccai?

Figyelt kérdés
Regebben osztalytarsak voltunk, akkor is jol alltak anyagilag de nem ennyire. Szoktam latni a kavezoban illetve utcan az egyik ilyen volt csoporttarsam. A. mcqueen cipo, gucci ov, furla, mk, ysl.. megis honnan? Nem kva ez fix, csak megse ertem. Nyilvan igy nem fogok rairni hogy figyi honnan. Csak erdekel, mivel tudom, hogy Hr-esnek tanult
2019. dec. 3. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez legyen a legnagyobb problémád az életben komolyan mondom haver!🤡
2019. dec. 3. 18:59
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
36%

Tök mindegy, honnan van pénze. Ez olyan idióta magyar szokás, hogy mások anyagi helyzetét firtatjuk.

Tök mindegy, honnan van. Saját pénzből, örökölte, szülei vásárolnak neki, vagy a pasija, vagy replika. Mind1.

Foglalkozz azzal, neked honnan van mennyi pénzed. Akkor talán neked is lesz furla táskára való.

2019. dec. 3. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

V ki küldi neki külföldről, ahogyan én is tettem. Ennyi.

Itt olcsóbbak és jobb a pénz is.

Ck, Mk,....

2019. dec. 4. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, ezt nem kvanak hívják, hanem aranyásónak. A kva legalább a csóró pasikkal is lefekszik ha kifizetik az árat, szóval az aranyásók még rosszabbak.
2019. dec. 4. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Azóta jobban állnak anyagilag és a szülők finanszírozzák.

Van egy pénzes párja.

Dolgozik, ha otthon nem kell beleadnia simán mehet ilyesmire. Ilyet személyesen ismerek, általában félrerak, de volt olyan hónap, hogy az egész fizuját elszórta amire épp kedve volt. Vmi műsort néztem pár hónapja, abban a csaj is ilyen volt. Otthon lakhatott ingyen, dő nem rakott félre, a fizetése mind dizájner cuccokra ment el, több hitelkártyája is volt és sok tartozása.

2019. dec. 5. 02:09
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
#14 nem rosszabbak, csak te vagy csóró és ezért mérges :D
2019. dec. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!