Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen fiatalon...

Szerintetek ilyen fiatalon honnan lehet valakinek ilyen cuccai?

Figyelt kérdés
Regebben osztalytarsak voltunk, akkor is jol alltak anyagilag de nem ennyire. Szoktam latni a kavezoban illetve utcan az egyik ilyen volt csoporttarsam. A. mcqueen cipo, gucci ov, furla, mk, ysl.. megis honnan? Nem kva ez fix, csak megse ertem. Nyilvan igy nem fogok rairni hogy figyi honnan. Csak erdekel, mivel tudom, hogy Hr-esnek tanult
2019. dec. 3. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet, hogy mind replika?
2019. dec. 3. 11:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Sznob raktarba szokta hirdetni a hasznalt cuccait es mindhez szamla blokk..
2019. dec. 3. 11:48
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Szülei is fizethetik neki.

Amúgy meg nem mindegy neked?

2019. dec. 3. 12:16
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
A "kva" meg a prosti nem ugyanaz, attól ha csak egy pasival dug az előbbi még bőven lehet. De ne legyünk gonoszak, lehet, hogy marha jól keres hr-esként...
2019. dec. 3. 12:51
 5/16 Metionin ***** válasza:
89%
Valszeg még most is valaki veszi neki, vagy a szülők vagy egy (vagy több) pénzes pasi.
2019. dec. 3. 14:08
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Ha még otthon lakik és a szülei fizetnek mindent de mellette már dolgozik akkor az összes penzét el tudja költeni luxusmárkákra.
2019. dec. 3. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát és te honnan tudod hogy nem teszi szét a lábát?
2019. dec. 3. 15:16
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Én is arra tippelek, hogy vagy nem kell rezsire, kajára fizetnie, vagy pasija fizeti. Ha saját magát fenn kell tartania és Hr-es, akkor kizárt dolog szerintem, nem fizet az olyan jól. Egyébként meg engedd el a dolgot. :D
2019. dec. 3. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell nyíltan kųrválkodni. Elég egy gazdag barát, aki finanszírozza.

Ne légy már ilyen naív.

2019. dec. 3. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Tőlem is kérdezik ezeket a dolgokat, pedig én a Hilfiger, CK, Boss, Lacoste vonalon mozgok.

Hogy lehet hogy egy huszonéves srácnak ilyen cuccai vannak?

Úgy hogy kint vásárolok Amerikában. Hilfiger pulóvert legutóbb az itthoni 50 helyett 7500 forintért vettem.

Gyakorlatilag egy itthoni, drágább ruhadarab árából tetőtől talpig felöltözöm márkás eredeti cuccokból.

Aki kiad itthon pénzt bármilyen drága cuccért, hát egészségére.

2019. dec. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!