Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » En is lehetek szép?

En is lehetek szép?

Figyelt kérdés

Nincs műkörmöm, nincs szilikon mellem, nincs póthajam, nem járok szoliba. Viszont van saját körmöm, saját mellem, saját hajam, ez ér valamit egyaltalan?

Vagy a fiúknak ez mar nem elég?

2019. dec. 1. 15:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Nincs műkörmöm, - de nem szeretnék, és soha nem is szerettem volna.

Nincs szilikon mellem, - mert genetikailag jóval nagyobb, mint az átlagnak, így nincs szükségem rá. Persze, egy kis feszesítésnek azért örülnék.

Van póthajam, - de szökőévente egyszer van rajtam. Nagyon szépen mutat, de nem praktikus, ha az ember napi szinten hord 3 kiló póthajat a fején.

Nem járok szoliba én sem, - de képes vagyok elfogadni, hogy világos bőrrel áldott meg a sors. Rákvörösre sülve borzasztóan néznék ki a szőke hajammal, nem illene hozzám, ahogyan szerintem egyik alapvetően világos bőrű, hideg tónusú nőhöz sem illik. Totál felesleges baromság erre pénzt kiadni.

2019. dec. 1. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Segged nincs? Csak mert nem említetted.
2019. dec. 1. 18:38
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

A fiúknak az anál kell, egy féfinek meg pont egy ilyen igazi NŐ mint te!

43.F

2019. dec. 1. 18:45
 14/22 A kérdező kommentje:

Lehet hogy félreérthető volt a kérdés, de akkor pontosítok, csak annyit szerettem volna megtudni, hogy a természetes is tetszik e a fiúknak annyira, mint a felturbózott. Nem nézek le senkit, ahogy írtam a legjobb barátnőmnek is van...

Köszönöm a válaszokat, és a privát üzeneteket is 😉

2019. dec. 1. 18:45
 15/22 anonim ***** válasza:
37%
Inkább tanulj, olvass, tájékozódj - azaz fejleszd az agyad. Rád fér.
2019. dec. 1. 19:24
 16/22 A kérdező kommentje:
😀 ok
2019. dec. 1. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Lehetsz, de nekem nem kellenél. Ezért: "Én is egy barátnőm szilikon mellét irigyeltem meg nemrég, szeretnék én is olyat."
2019. dec. 1. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
mindenben az igazi a termeszetes a szep,hid el ugy vagy szep ahogy most vagy,mu dolgokat meg 50 ev mulva is elkezdheted
2019. dec. 2. 04:34
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
Képet...
2019. dec. 2. 08:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Mindenkiben van v mi szép...::))

Mindenkit lehet szeretni v miért...::))

2019. dec. 2. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!