Lány létemre viszonylag elég erős a hasamon és a mellem között is a szőröm. Mit kéne vele csináljak?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ha le is epillálom, nagyon durván kipattog és legalább 1 hétig is... tiszta vörös és nagyon csúnya, pedig mindig lekenem. Esetleg van erre más megoldás? A gyantát a hasamon,mellem közt sajnos én magamnak nem tudom megcsinálni, de gondolom ettől ugyanannyira pattogna ki... Nektek mi vált be ennyire érzéken bőrre? Esetleg szőrtelenítő krém? Vagy attól csak erősődne?
19/L
2019. nov. 29. 20:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el a kozmetikushoz, és gyantázza le ő. Magamnak én se tudok rendesen gyantázni, de a kozmetikusom mindig szépen megcsinálja. :)
2/4 anonim válasza:
Én borotvával szedem le alkalmanként. L.
3/4 anonim válasza:
Epilalas elott zuhanyozz le. Torulkozz meg. Aztan epilalj. Max hintoporoz be. Semmivel ne kend be. Csipetnyi himalaja sos vizzel kend at maximum. Az fertotlenitxm,de nem irrital.
Ha barmivel bekenem,nekem is kipattogzik. En is leepilaloma hasam es mellem.
4/4 anonim válasza:
Szortelenito krem? Drogeriakban talalsz rengeteget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!