Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek van polaroid szemüvege?

Akinek van polaroid szemüvege?

Figyelt kérdés
Feketében milyen benne a látás, sötétít azért, vagy csak a nap nem égeti a szemet annyira benne? Mert most láttam valami videót, ahol még világosabban látott benne mindent, mint szemüveg nélkül, vagy valami ilyesmi. Mert rendeltem egyet, de olyat szeretnék, ami azért sötétít is. Amit rendeltem az fekete üvegű.
2019. nov. 26. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondoltad komolyan ezt a kérdést?
2019. nov. 26. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 van/volt.

Az előző egy kb 10-15 éves modell, kék lencsével. Nos sokkal jobb volt, mint a mostani, ami fekete/szürke lencsés.

A kék sötétebbnek tűnik/tűnt, jobban fogta a napot. Azzal tényleg belenézhettél a napba rövid ideig. A mostanival, már ez nem igazán megy.

Rokonnak zöld lencsés van, az is kb 15 évvel ezelőtti modell.

Szűri a fényt rendesen, de nem olyan sötét, mint a kék lencse. Jobban látni benne.

Tulajdonképpen én egy kicsit csalódott vagyok az új, fekete/szürke lencsésemmel. (az előzőt meg elajándékoztam)

Netről sokkal olcsóbb megvenni, csak hát mégis hiányzik, hogy felpróbálhassal. Mert ugye nem mindegy hogy mekkora a fejemhez vagy hogyan áll, hogyan látok vele.

2019. nov. 26. 10:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy hülyén tettem fel az egész kérdést, sőt. Elismerem xd Annyi a lényeg akkor, hogy valaki magyarázza már el röviden, hogy kb mire lehet számítani egy ilyen szemcsinél. 20e ft körüli ár kategóriásnál. Polaroid elvileg.
2019. nov. 26. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a régebbi, barnásat jobban szeretem, pedig már nem sötétedik be totál feketére, mint a legelején.

Amikor elkezdett lassabban sötétedni, és nem is feketére, akkor már nem volt barnás, és szürkéset vettem. De azt nem szerettem, inkább a régit használom, és időnként beteszem a mélyhűtőbe, hogy jobban sötétedjen. 20 éves, valami német lencse.

Ha látszik, hogy szörnyű verőfény van, plusz még hó is, hogy visszaverje, akkor ráveszek egy szemüvegen használható napszemüveget, annyira szeretem.

2019. dec. 13. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!