Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műszempilla érzékeny szemre?

Műszempilla érzékeny szemre?

Figyelt kérdés

Kb 2,5 éve van műszempillám, amit nagyon szeretek. Körülbelül 2 éven át nem volt soha semmi baja a szememnek, aztán az egyik alkalommal amikor felrakott nekem pillát a kozmetikus nagyon könnyeztem végig, utána nagyon bevörösödött a szemem és 2 napig kontaktlencsét se tudtam hordani. Használtam antibiotikumos szem cseppet amitől elmúlt, a következő alkalommal nem is volt semmi baj. Azt mondta a kozmetikus hogy amikor új ragasztót nyit ki, vagyis friss a ragasztó olyankor előfordul ilyesmi más vendégekkel is.

Később megint előjött a szempirosság, igaz nem annyira vészesen mint akkor, de mostmár minden hónapban vörös utána a szemem pár napig egyuzamban, nem duzzad be de elég piros, és nem tudom mit kezdhetnék vele... már próbált ő is másfajta ragasztót használni, de nem segített az sem csak kevésbé porosodott be. Nem értem hogy lehet hohy 2 évig semmi bajom nem volt tőle, felrakás után sem csípett most meg minden alkalommal könnyezek már. Szerintetek mit kéne tennem? Végleg letenni a műszempillát? kozmetikust váltani és megpróbálni hogy máshol hátha nem történik ilyesmi, hisz eleinte nem volt tőle semmi bajom? Vagy Pár hónapra pihentessem, ne járjak 4 hetente és az talán segíthet? Köszönöm a válaszokat előre is.

2019. nov. 24. 14:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!