Mit tartatok a legjobb parfümnek?
Én spec amelyiket nem érzem... rühellem, ha egy nőn parfüm van, rossz az íze :P
Amúgy meg szerinted miért létezik 1000 milliom féle parfüm? Mert mindegyik nő mást szeret. Sajnállak haver, de végig kell szaglásznod az összeset és válassz ki egyet, ami szted jól áll bnődnek. De ne dobd el a számlát.
Ahol értenek hozzá, pl. komolyabb parfümériákban, ott tudnak javasolni, ha kicsit mesélsz a barátnődról, netán fényképet is mutatsz róla.
Én -nem vagyok egy szolid alkat- az Avon Little Black Dress-ét szeretem, vagy a Pierre Cardin Emotiont. Magasabb árfekvésben a Carolina Herrera parfümöket. De ha a barátnőd szolidabb, talán a Donna Karan zöldalmás tetszhet neki. Ha visszagottan nőies, akkor Pierre Cardin - Woman. Sokaknak tetszenek a Celine Dion parfümök is.
De mondom, találgatás helyett azt ajánlom, keress egy olyan parfümériát, ahol a barátnőd stílusának figyelembe vételével segítenek választani. A Douglas üzletekben pl. szoktak érteni hozzá.
Nekem parfümgyüjteményem van.Kb 50 fajta màrka...
Jelenleg a Christina Augilera illat jön be(fekete csipkés üvegcse)
,De a Naomi Campbell hive voltam évekig.
Valaki szerint ezek tul édes illatok,nem mindenkinek àll jol.
Bizony legjobb lenne ha te magad vàlasztanàl valamilyet,ami neked is tetszik.
Dolce&Gabbana: Light Blue
Tuti nőies és friss illat.
HUGO BOSS - BOSS!!
vagy
Armani - Black code
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!