Ha 38 éves férfi létemre a szemöldököm kb.4-5 mm-es vékony teljesen formára van szedve gáz-e?
Figyelt kérdés
Teljesen formára szedtem kb. 4-5 mm vastag nyíl egyenes vékony csík? Plusz mindkét fülemben fülbevalót hordok...2019. nov. 21. 20:33
3/15 anonim válasza:
miert lenne gaz ,ha neked tetszik,viseld,nekem tetovalva van,es enyi
4/15 A kérdező kommentje:
Na jó de én fiú vagyok
2019. nov. 22. 13:37
5/15 anonim válasza:
Biztosan gáz és megszóltak miatta, azért kérdezed. Ha faxa lenne, akkor nagyobb önbizalmat adna, eszedbe nem jutna itt kérdezősködni. Egy kép nem ártana mondjuk.
6/15 anonim válasza:
en ferfi vagyok es tetovalva van,nem noi forma
7/15 anonim válasza:
Szerintem sosem baj ha szép és rendezett...igazam van?
Van kimondottan férfi szemöldök szedés és formára igazítás, én is járok szeretni de szigorúan maradok a férfi fazonnal, ezt előre jelzem.
Sokkal jobb mint egy ápolatlan kéz, igaz csajok?
A körmenet is áplolom , legyen szép, ápolt és tiszta...a munkahelyem és saját magam érdekében is teszem.
Ettől meg férfi vagyok és imádom a nőket kényeztetni, ok is szeretik a tiszta ápolt pasikat. ::))
8/15 anonim válasza:
4-5 mm ez gaz mart nem férfias igen feltűnő egyéniség lehetsz.
Nekem csak a kósza szállak vannak gyantázva es formára szedve, vastagságát meghagytam mert férfi vagyok.
Ez azt jelenti hogy szép és rendezett, nem látszik hogy gyantázva van de mégis szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!