Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ciki ha egy lány nem...

Az ciki ha egy lány nem szőrteleníti magát sehol és teljesen természetes rajta minden?

Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 21:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

Ki kérdezte hogy te jársz e strandra. A kérdezőnek írta.

Szerintem akik azt mondják sose szőrtelenítenek, hazudnak. Különben nem kérdeznék meg ciki e. Ha már kimentél emberek közé nyáron rövidnadrágban meg egy trikóban és mindenhonnan lógtak a csimbókok akkor tudnod kellene hogy mások cikinek tartották e vagy sem. (Ez is a kérdezőhöz szólt mielőtt valaki más magára veszi, úgy nézem itt szokás..)

2019. nov. 15. 07:04
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
11: Azért írtam arra válaszra, mert sehonnan se tudhatja a válaszoló, hogy a kérdező jár-e strandra, és mégis ténynek vette, tehát hülyeséget állított. Szerintem az emberek 10-15%-a jár strandra Magyarországon, tehát hülyeség alapértelmezettnek venni.
2019. nov. 15. 07:14
 13/24 anonim ***** válasza:
46%

A példa fogalma nálad miért ismeretlen?

Hirtelen ezt írtam, de kiegészítésként írta a többit a 11-es kommentelő.

Te egyébként miért szólsz bele mások beszélgetésébe? Ezért még a valóságban nem oltottak le vagy pofoztak fel érte?

Ami rád nem vonatkozik, azzal miért foglalkozol?

2019. nov. 15. 08:01
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Ha az lenne a divat, hogy szorosek legyunk en akkor is szortelenitenek, mert undorodom a szortol! Meg ez a divat dolog se igaz, utana lehet olvasni a szortelenites tortenelmenek, bizony mar az egyiptomiak is csinaltak:) nem ujkeletu dolog...
2019. nov. 15. 10:01
 15/24 anonim ***** válasza:
25%

13: Kik azok a mások, akiknek a beszélgetésébe beleszólok? Ez egy nyilvános fórum, mindenki beszélgetése, aki itt van.

Nem, az én társaságaimban azokat a kreténeket oltják le, akik úgy viselkednek, ahogy te és olyan baromságokat beszélnek, mint te, mert egyszerűen bicskanyitogató, amit írtál a kérdezőnek ellenségesen. Ezért szóltam én is RÁD, mert kirekesztően nyilvánulsz meg. Képzeld, rengetegen nem kerülnek soha olyan szituba, hogy lássák a szőrös részeiket,a ruha alatti részekhez meg senkinek semmi köze, és tudomása sincs róla, ahogy neked se és közöd sincs hozzá.

Ezért írtam, hogy csak a feltűnően és ruhán kívül szőrös részeknél ciki, mert ami nem látszik ki, arról mégis hogyan szerez bárki tudomást?

Nyilván ha levetkőzöl társaságban, akkor már több dolog van ruhán kívül, de alapesetben csak az általam felsorolt testrészek látszanak ki még nyáron is. Mért menne ki egy LÁNY rövidnadrágban az utcára, főleg ha nem szőrtelenít? Akkor hosszú szoknyában fog kimenni és senki nem látja a szőrét.

2019. nov. 15. 11:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Válaszomat a kérdezőnek szántam, hozzá intéztem az írásom, E/2-tőt használtam, nem a többieknek, őt személyesítettem meg. Ergó, mindenki másnak semmi beleszólása sincs. Vagy talán te is megszólítva érezted magad az írásban?

"Nyilván ha levetkőzöl társaságban, akkor már több dolog van ruhán kívül, de alapesetben csak az általam felsorolt testrészek látszanak ki még nyáron is"

Ja, és a hónalj, karr ebből hol van a felsorolásodban? Gondolom nyáron nem hosszú ujjú felsőben jár az ember még 35 fokban se és képzeld, ha felemeled a karod, az ujjánál a hónalj is látszódik.

" Ezért szóltam én is RÁD,"

És még ki szólt rám rajtad kívül?

2019. nov. 15. 11:44
 17/24 anonim ***** válasza:
ui: ha nem vagy 50 fölötti, tehát a régebbi generáció, akkor jobban kinéznek azért, ha szőrös vagy.
2019. nov. 15. 11:53
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

9-től kérdezném ha írtad hogy ha higiéniani szempontok miatt is jó a szőrtelenítés akkor ez csak a lányokra vonatkozik?

Ugyanis ha egy pasi írja hogy szőrtelenít arra rossz szemmelnéznek, amit én úgy könyvelek hogy nyílván egy férfi legyen ápolatlan és büdös.

F

2019. nov. 15. 13:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Férfiként neked kéne tudni a saját tested működését, és hogy mi számít neked higiéniának, mire kell ügyelned, hogy ne kapj fertőzést.

Más szempontból ugye úgy lettünk szocializálva, hogy a férfi szőrös, ettől férfi a férfi. Ettől is különböztök a nőktől.

De találtam egy jó kis áttekintő cikket, ahol azt írják, hogy már az egyiptomiak és a rómaiak is szőrtelenítettek.

[link]

2019. nov. 15. 13:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, hogy ciki e mert nem tudtam megállapítani az emberek viselkedéséből. Amúgy tényleg nem szőrtelenítek sehol és nem szedem a szemöldököm , nem sminkelek stb.
2019. nov. 16. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!