Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ocsmámy a fejem lánykén...

Nagyon ocsmámy a fejem lányként, ezt hogy lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Az évek alatt csak egyre férfiasabb lett és 20-22 éve skorom között teljesen eldeformálódott, renegetegt változott. Szőros vagyok, meg malac fejem van. Malac orroal, ami el van törve ráadásul. A felső állkapcsomat meg kinyomta a bölcsességfog, becsukni sem tudom. Eddig sem voltam szép, de most...
2019. nov. 14. 16:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha az orrod törés miatt lett csúnya, el tudom képzelni, hogy ingyen is megműtik (főleg ha még levegőt sem kapsz rendesen). Kérdezd az orvosod.

Amit meg tokának mondasz, az lehet nyirokcsomóval való gond is. Lehet, hogy nem ártana egy pajzsmirigy vizsgálat, endokrinológus.

Ha az rendben van, akkor lehet, hogy segítene, ha valahogy tornáztatnád.

De lehet, hogy csak magad látod olyan csúnyának, és valójában nincs is különösebb gond az arcoddal.

2019. nov. 20. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!