Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ocsmámy a fejem lánykén...

Nagyon ocsmámy a fejem lányként, ezt hogy lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Az évek alatt csak egyre férfiasabb lett és 20-22 éve skorom között teljesen eldeformálódott, renegetegt változott. Szőros vagyok, meg malac fejem van. Malac orroal, ami el van törve ráadásul. A felső állkapcsomat meg kinyomta a bölcsességfog, becsukni sem tudom. Eddig sem voltam szép, de most...
2019. nov. 14. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
kép?
2019. nov. 14. 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
küldheted privát üzenetként is.
2019. nov. 14. 16:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem, jesszus
2019. nov. 14. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

nagyjából így nézel ki???

link: [link]

2019. nov. 14. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:

A szőrt gyantázd. Előbb-utóbb ritkulni fog.

Az állkapcsod pedig fogszabályzóval is korrigálható.

2019. nov. 14. 20:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Dehogyis, vele mi történt?? Űristen...
2019. nov. 14. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt a nőt Lizzie Velasquez-nek hívják és igazi csoda. Igazi inspirátor és ha nézel tőle videókat, reakciókat rájössz, hogy arany szíve van.
2019. nov. 15. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése mi a csúnya. Lehet, valakinek ez tetszik. Egy képet megnéznék. A tested milyen?
2019. nov. 17. 17:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem úgy hívnak, vagy mit beszélsz? No espanol

Na de komolyan: Testem nem csúnya... De nagyon malac fejem van, hiába vagyok nagyon vékony, a fejem mimt egy 100 kilós lányé és hatalmas tokám van....

Az orrom meg malacorr, de így hogy eltörték, még görbe is, meg levegőt sem kapok. Pénzem nincs megcsináltatni, ahogy a fogaimat sem, alapból sárgák...

Annyi, hogy apám ilyen, de szerencsére szebb vagyok... Neki a súlya is 120 kiló hozzá. Az ő genetikáját örököltem, meg az anyja, tesója volt ilyen... Szerencsére én alapból vékony vagyok, apmá mimdig anorexiásnak csúfolt. De a fejem, mintha levették volna egy 120 kilósról és rám aggatnák... Olvastam, hogy van ilyen tokaleszívás, mert lehet ez is genetika, de kinek van pénze rá...

2019. nov. 17. 18:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Képet meg nem fogok küldeni. Kb. mint Selena Gomeznek, olyan alakú, meg elrendezésű a fejem, de neki szépek, meg lágyak a vonásai és nincs Rubint Rékás fogsora meg malacorra... Meg hatalmas tokája 50 kilós létére...
2019. nov. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!