Bejön a szürke szem?
Lehet hallottatok már a szürke színű szemről. Nagyon különleges amúgy. Nekem pl pont ilyen. Kékes árnyalatú, kicsit zöldes is de az biztos hogy világos. És tényleg szürke a színe. Vannak ilyen csíkos cicák, azokhoz tudnám hasonlítani. De egyébként nekem nagyon tetszik már csak azért is mert különleges.
Amikor közelről nézem mondjuk a tükörbe, annyira szépen látszik a szürkés szín. Főleg akkor mutat jól mikor nagy a fény és csillog.
Sokan mondták már hogy milyen szép a szemem. Úgyhogy szeretem is.
Most ne értsen félre senki, nem nagyképűséget akarok kelteni.
Csak kíváncsi vagyok rá, hogy kinek jön be és van e valaki aki így van mint én, hogy szürkés a szeme.
Nekem nagyon tetszene egy palin.
Fél oldalon keresztül tömjénezi magát, majd kijelenti:
"Most ne értsen félre senki, nem nagyképűséget akarok kelteni"
LOL ez a nap vicce XD
Nekem és anyumnak is szürke a szeme. Sőt a távolabbi családban még több mindenkinek. Nekem olyan semlegesnek hat ez a szemszín. Olyan szokványos. Mondjuk a barátom szereti a szinét.
Én inkább a sötètebb, barnás meg az olivazöld színü szemeket találom szépnek
Nem! Amolyan szürke.
Semmi nem fog meg benne nem indít be.
F
Nekem is ilyen, apámnak is.
Nekem inkább a világosabb szemszínek tetszenek, de ezenkívül különösebben nem érdekel.
A sokak által szürkének nevezett szem igazából egy telítetlen kék.
Apámnak is ilyen, anyámnak csokibarna, nekem pedig háromszínű centrális heterochromiás lett, a húgomnak pedig ugyanolyan, mint az anyukámnak.
Szerintem szemszínekre nem lehet azt mondani, hogy “bejön” vagy “bűnronda”. Az összhatás a lényeg, és mindenkinek a szemszíne illik a saját tónusához.
Nekem alapvetően a nagyon sötét szemű pasik jönnek be, de ha ugyanúgy helyes és kék vagy zöld lenne a szeme, akkor sem vetném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!