Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől van hogy egyik helyen...

Harmat001 kérdése:

Mitől van hogy egyik helyen bírja, másik helyen nem, a fülem a bizsut?

Figyelt kérdés
2 lyuk van a fülemben az egyiket 2 hónapja lövettem a másik már korom óta meg van. Milyért van az, hogy amelyik kis korom óta megvan az bírja a bizsut, amit meg 2 hónapja lövettem begöbösödött, levezik, piros és fáj minden pici èrintéstől. Kivettem belőle a fülbevalóm 4 napra, akkor elmúlt ez az egész, 2 napja visszatettem, de màr egy vékony bőr réteget én szúrtam át és most megént kezdődik a fájás pirosság. Mit tanácsoltok mit tehetnék hogy megszokja a felsö lyuk is? Rendeszeresen fertőtlenítve van
2019. nov. 11. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne rakj bele bizsut. 2 honaposan még elég friss
2019. nov. 12. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert ugyanebben a cipőben járok. Azonban nekem a "friss" lyukasztás is kb. 5 éves. A gyerekkoromban kapott lyukasztásba viszont bármit beletehetek. A lőtt lyuk viszont pár nap után elkezd viszketni a bizsutól
2019. nov. 13. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!