Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek megeri avon...

Edyke.; kérdése:

Szerintetek megeri avon reprezentantnak lenni?

Figyelt kérdés
Egy baratnom nagyon ajanlja h legyek en is reprezentans. biztos van koztetek ilyen, nektek mennyi hasznotok van belole? az ajandektermekeken kivul maradtok egy kis plusz penzzel is? irjatok
2010. júl. 18. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint avon termékeket árulni katalógusból?
2010. júl. 18. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem már évekkel ezelőtt sem érte meg, sok meló, kevés pénz.

Ha már ilyen munka, akkor ne direkt marketing, hanem mlm, azzal több a pénz is. Pl.FLP, az nagyon tuti.

2010. júl. 18. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én tanácsadónő vagyok, de csak magamnak és a családnak rendelek,mert így olcsóbb. Ha pénzt akarsz vele keresni, akkor csak akkor érdemes belevágnod, ha rengeteg ismerősöd van ,aki tőled rendelne. Ajándék termékek nagyon ritkán vannak és általában csak akkor járnak, ha rengeteget értékesítesz.
2010. júl. 18. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
az elso valaszadonak: igen
2010. júl. 18. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha koordinátornak kineveznek, akkor 35%-os árengedménnyel vásárolsz, így egy rendelés leadásával több ezret is kereshetsz
2010. júl. 18. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
romániai vagy ugye?
2010. júl. 18. 21:11
 7/8 A kérdező kommentje:
igen,de honnan tudtad?
2010. júl. 19. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
én is az vagyok, és a reprezentant szóból gondoltam
2010. júl. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!