Nagyobb melleket hogyan/mivel lehet leszorítani, hogy ne látszódjon?
Amikor még volt testnevelés órám, mindig úgy csináltam, hogy a rendes, merevítős fölé vettem a sport melltartót.
Nekem egyedül így nem volt kényelmetlen, és elég jól működött.
Soha nem értettem ezt miért kell tenni persze gondolom a sok gyökér miatt aki magyaráz felesen mindig csak ott a gond hogy ezzel a párotokat is megölitek ha valakinek nagyokat adott az élet akkor az inkább használja ki engem nagyon lelombozott amikor az exem is ezt tette a melleivel anno .
40f
#6: Nagyon tévedsz. Erre sok esetben egyáltalán nem az esztétikumok vagy a nem létező sajnálkozás miatt van szükség.
Az összes középiskolai testnevelés órám kínszenvedés lett volna, ha nem találok megoldást erre a problémára.
Futás, ugrálás, fekvőtámasz...stb. - minden ilyen utasításnál szenvedtem, össze-vissza ugrált, nagyon kellemetlen volt így bármit csinálni, ezért elengedhetetlen a megfelelő tartás.
És nem csak azért, mert ez nem volt túl dekoratív a többi kis mellű osztálytársnőm szerint, akiknek soha nem voltak ilyen gondjaik, (soha nem tették szóvá semmi ilyet egyébként), hanem a kényelem és a jobb közérzet miatt ilyen helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!