Voltál már Elite Model Look válogatáson? LécciSegíts!
Figyelt kérdés
Készülök énis válogatásra de nem tudom mit vigyek mire készüljek fel. Aki esetleg volt kérem ossza meg tapasztalatait velem és részletesen írja le hogy mi lesz.
köszönöm!!
2010. júl. 17. 23:43
21/30 A kérdező kommentje:
na az fasza. (y)
akkor tulajdonképpen a Visage hívott volna fotózásra meg egyebek. Csa kmert az Elite Model Look-on nem kell fizetni.Mármint ott a tréninen meg semmi.
2010. júl. 18. 12:09
22/30 anonim válasza:
Most akkor lehet menni 173 alatt is vagy mi van? Vagy te a Visagehoz jelentkeztél??..
23/30 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem mivel az Elite Model Look-hoz 173 centi a minimum határ ezért gondolom látták hogy oda nem tudsz menni de máshoz megfelelsz. És mivel a Visage van ott gondolom ők gondolták hogy akkor más irányba viszont jó leszel.
2010. júl. 18. 12:18
24/30 anonim válasza:
Jajj anyáám...sok rózsaszín ködben úszó idióta tini! :) Hát persze hogy az első válagatáson agyondícsérnek titeket az önbizalmatok persze ilyenkor az egekben.Aztán persze közlik hogy csináltass náluk portfóliót több 100ezerért , amikor ez megvan szarnak utánna rátok,lehúzták rólatok amit lehetett aztán pááá.
25/30 anonim válasza:
Amin én voltam,itt Szegeden,ott nem kértek pénzt a portfólióért,pedig Nánási Pál készítette volna,ami ugye garantálta,hogy kapok vele egyből munkát,mert ez a fotós eléggé nevesnek számít.De ez mellé el kell végezni egy modelltanfolyamot/képzést,ami Pesten van és ezért pedig már fizetni kell....nos oda feljárni mindig,utazás stb.De ha azt nézed megtérül,miután kapsz munkát.És ez nem lett volna átb*szás véleményem szerint,mert nem kértek pénzt ugye a portfólióért,ami,mint tudjuk nem kis összeg lett volna nekik...tudták,hogy kapnék munkát,amiből ők IS profitálnak.
26/30 A kérdező kommentje:
Na ha portfólióért nem kértek pénzt akkor nagyon nem átbaszás. De a tanfolyamon is olyanokat tanítanak amit muszáj tudj ahoz hogy modelkedhess.
2010. júl. 18. 12:35
27/30 anonim válasza:
Persze.Ez egy normális igazi ügynökség volt kivételesen,mert elég sok átb*szós van tényleg. ;D
28/30 anonim válasza:
Ezt nem értem,a válogatáson portfóliót csináltak?Sztem az nem túl valószínű hogy 3 óra alatt min 100 lánynak csináltak ott portfóliót,sokan meg sem felelnek.Én kedden voltam,kitöltöttem egy lapot utána csináltak 3 képet és ennyi.Sztem valami másról beszéltetek,vagy max az van ha elmész a visage ügynökséghez és ha nagyon megtetszel nekik akkor ingyen megcsinálják a portfóliót és utána ledolgozod,de ez nem az elite modell castingon van.
29/30 anonim válasza:
Jah,és itt nem kérnek pénzt mert ez egy verseny.
30/30 anonim válasza:
Bocsi hogy később írtam de a nővérem a visage egyik modellje ő is elit modell look versenyével kezdte. 173 a minimum de ha kisebb vagy az se baj mert tovább jutottak olyanok is.Mivel nagy magasság inkább kifutóra kell. a kg sem számít lehetsz 60 vagy 45 kg is,csak csípő-derék-mell méretei fontosak. akik írták hogy 300 ezer forintokat kelet fizetni ezért meg azért olyan van ,de az nem ez az ügynökség mivel ez egy verseny itt ingyen megcsinálnak mindent. Aki nem nem a versenyen jelentkezik hanem az ügynőkségnél ott sem kérnek ennyi pént sőt valakinél még pénzt sem kérnek mert olyan tehetséges. Mivel ez Mo. legnagyobb modell versenye aminek világ versenye is vann nem egy átverés. Válogatásra visszatérve pedig bementek ahol épp van a casting adnak egy lapot azt ki kell tölteni utána csinálnak 6-7 képet rólatok az arcotokról, meg pár egész alakosat utána kész mehetek haza.És majd értesítenek Enni. ha van kérdésetek még írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!