Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek működnek? (Kérdésed túl...

Ezek működnek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 165 cm és 46 kg.Elég kicsi mellem de nagyon szép formája van és azon gondolkozom h azért mert elég vékony vagyok és későn kezdtem el menstruálni de azóta szemmel láthatóan jobban nő.Lehetséges h nem lesz nagyon kicsi mellem?És még hallottam valamilyen mell masszázsról h attól egy kosármérettel nagyobb lesz a mell és még van valamilyen torna gyakorlat amivel nagyobb lesz a mell csak félek h letornázom azt is amim van.Esetleg ha híznék és mondjuk a mellemre híznék?Bocsi h rossz kategória de itt többen vannak.Előre is köszi a válaszokat.
2010. júl. 17. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek a masszázsok meg torna gyakorlatok nem segítenek a mell növekedésébe, max feszesíti a melleid.

Ha hízol és hogy hova ez mindenkinek más, de ha fogysz az a legtöbb nőnél előbb a melléről megy le.

2010. júl. 18. 03:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2010. júl. 18. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
a melled a tornától sem fogyni, sem nőni nem fog, csak erősödik. de ha szerinted szép a formája, szerintem hagyd, ahogy van.
2010. júl. 18. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Hagyd, ahogy van. Egy nőnek a melle egész élete során változik, nyukámnak pl csak huszonévesen nőtt meg, én most vagyok 26, de már 12 évesen is ugyanekkora volt. Ha majd szülsz, akkor is változik, meg ahogy idősödsz úgyis.

Amúgy meg a kis mell sok szempontból előnyös, a modelleknek is kis mellük van és mégis jól áll rajtuk majdnem minden ruha. A pasiknak is az számít, hogy helyes, jó forméjú legyen. Msszázs és torna nem árthat persze, de ne várj nagy változást. És a sok tornától valóban fopgyhat kicsit, mivel a mell nagyrészt zsírszövet. Ha hízol, akkor valóban nő a melled is, de nő vele a pocakod, a feneked a combod és az úszógumid is, meg nem is egészséges. Olyat nem lehet, hogy csak mellre hízni, akkor minden nő azt csinálná :D

2010. júl. 19. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)))
2010. júl. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!