Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon izzadok, ez ellen mit...

Nagyon izzadok, ez ellen mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egy-két éve még nem voltan ilyen izzados, de az utóbbi időbe meg borzasztóan.

Letussolok, és leülök pl tv-zni, és már akkor megizzadok, pedig nem csináltam semmit, és nincs is olyan hideg. Tehát ha már csinálok is valamit, akkor meg méginkább, ami számomra baromi kellemetlen. Nem tudok már szines ruhákat hordani, mert egyből átizzadom. Valami tipp?

18/l

2019. nov. 3. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán hormonális problémád van. Vérvizsgálatot ajánlok.
2019. nov. 3. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Először vizsgáltasd ki magad, ahogy írták, nincs-e valami orvosi problémád. Ha ez adottság, akkor csak a botox segít.
2019. nov. 4. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak a hormonok, de azért egy vizsgálat lehet nem ártana. Ne öltözz be nagyon. Én is izzadós vagyok, ezért például itthon télen-nyáron ujjatlan pólóban és rövidnaciban vagyok, és kintre sem öltözöm be túlságosan, ilyenkor is szoknyát hordok harisnya nélkül, meg max egy pulcsit/kardigánt.
2019. nov. 9. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából én amugy baromi fázos vagyok, fázok is, de még is megizzadok.. :/
2019. nov. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!