Szerintetek is stílustalanul néznek ki a német nők?
Figyelt kérdés
A strandon láttam többször német csoportokat tele vannak tetkóval,pircinggel,sok a hájas köztük,meg olyan papagályos az öltözködésük( tisztelet a kivételeknek). Hiányzik belőlük a kifinomultság.2019. nov. 1. 15:09
1/3 anonim válasza:
Nem, sőt! Németországi turistáskodásom során nagyon sok csinos nőt láttam, gyakran meg is állapítottam magamban, hogy "ez igen, így kell öltözködni". De hát német fizetésből nem nehéz jól kinézni. Ráadásul nagyon jó választék van a boltokban, és gondolom a különféle kozmetikai kezeléseket, fodrászt, egészséges táplálkozást is jobban megengedhet magának egy német. Gagyi ruhákból, igénytelen megjelenésből itthon sokkal többet láttam.
3/3 anonim válasza:
hat az egyes valaszolo nem tudom hol latott jo nöket, 5 eve elek itt, de irto ocsmany a nemet nők 75%-a.... nem csoda hogy sok nemet ferfi inkabb kulfoldit valaszt maganak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!