Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » [parfüm ] Prada L'homme vagy...

[parfüm ] Prada L'homme vagy Prada L'homme Intense ajánljátok, melyiknek lehet a nagyobb "projection" je, jobban érezhető majd mások által ha elmegyek mellettük az utcán?

Figyelt kérdés

2019. okt. 24. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amator parfumorkent irom neked, hogy tul nagy projectiont egyik parfumtol se varj. ilyen szempontbol mindketto atlagos.
2019. okt. 24. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Egy videoban olyat halotam, hogy a sima verzionak megis nagyobb a cloud, projekcioja ,,,melyiket ajanlod? eddig csak a simat szagoltam es izlett :P
2019. okt. 24. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

nezd, eg es fold a ket illat. mindketto alapja a puderes-grafitceruza illatu irisz, de még az intenseben édes tobkabab es a bőr illat a dominans, addig a simaban az irisz mellett a anarancsvirag es az ibolya. az intense egyszeruen ferfiasabb. arrol nem is beszelvw, hogy mig a sima inkabb oszi-tavasgi illat, addig az intense kifejezetten telen, hideg idoben mukodik jol

Remelem tudtam segiteni

2019. okt. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!