Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy boldogabbna...

Mit csináljak hogy boldogabbnak tűnjek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szomorú nem erről van szó. Sőt elég boldog lánynak tartom magam, de amikor nincs min nevetni,vagy csak úgy "semmilyen" a kedvem akkor nagyon szomorúnak,haragosnak tűnök pedig egyáltalán nem vagyok az. Többen is oda jöttek már hozzám hogy van e valami problémám hogy ilyen mérges vagyok, de ilyenkor egyből elmosolyodok és megmondom hogy nincs semmi :D Egyszerűen ilyen az arcom, a szám lefelé áll ha nem mosolygok ,a szemeim szúrósak. Lehet ezen változtatni?

16/l

2019. okt. 23. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Majd még vársz 1-2 évet (vagy amennyi kell a szellemi fejlődésedhez), és szexelsz. Rendszeresen, minőségileg. Attól ki leszel virágozva. Csak vigyázz, ne valami lúzer pöc_sbe ülj bele, mint itt sokan mások.
2019. okt. 23. 22:23
 2/3 Laylah ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen.

Előny, hogy később fogsz ráncosodni :3 Míg mások 25 éves koruktól fogják magukat vakolni ráncok elleni krémekkel, még 30 körül se fogsz ilyenekkel vesződni. :D

2019. okt. 26. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is. Mindig megkapom a kérdést, hogy: "Valami baaaaj vaaan?"
2019. okt. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!