Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy indrustrial...

Kikja kérdése:

Mennyibe kerül egy indrustrial mindennel együtt? Mennyire fáj?

Figyelt kérdés

2019. okt. 22. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lassan egy fél éve csináltattam az industrialom, és nem fogok hazudni, fájt. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm... De én nagyon szerettem volna, és nem bántam meg. Ki lehet bírni. Az ára 6500 forint, plusz a csepp, amivel kezelni kell, az pedig 700 forint volt. Nem éppen olcsó, de megéri, föleg ha szeretnéd.
2019. okt. 22. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A szúrás 6-9.000 Ft, szalonfüggő. Ebben általában az ékszer ára benne van. Mivel lassan és nehezen gyógyul, így érdemes akár felárat is fizetni titán ékszerért (ami max 1.000 Ft).

Kezeléshez Octenisept tökéletes, abből legalább egy 250ml-es, ami olyan 2800-3200 Ft patikákban. Kell majd még fültisztító pálcika is (teljes utókezelésre 200 db simán elmegy, ami kb 250-400 Ft). Tehát így nézve 10500-13600 Ft között.

Hát, eléggé fáj. Két lyuk, azok is 14 G-s szárvastagok szoktak lenni, tehát nem kellemes élmény, de hamar túlvagy a szúráson. Utána egy ideig lüktethet, de nemigen fáj. Érzékeny lesz heteken, hónapokon át, rajta aludni nem igen tudsz majd, de meg lehet oldani persze, mint mindent, de jobb nem rá feküdni. Látszólagos gyógyulási ideje 2-6 hónap, teljes gyógyulása kb 1-2 év. Célszerű egy éven át nem kiszedni, nem cserélni, had gyógyuljon be tökéletesen. Viszont érdemes mindenképpen egy profival csináltatni, mert nagyon könnyűnek tűnhet átszúrni két helyen a fület, de azt, hogy az a két lyuk tökéletesen egy síkra és egy vonalra essen minden oldalról, már nehéz. Sokan félreszúrják, ami vadhús/keloid képződéssel, vagy lassú kilökődéssel járhat.

2019. okt. 23. 07:29
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem 8000 volt a szúrás és 2000 az ékszer (titán). A szúrásnál a külső lyukat alig éreztem, a belső viszont fájt. Utána az első 2 hét volt rossz, beduzzad, érzékeny, fáj amikor tisztítja, kezeli az ember de utána folyamatosan csökken a fájdalom. Octenisepttel fújkáltam egyébként, ami nagyon jó cucc, érdemes csak úgy is tartani belőle otthon, mert hamar fertőtlenít és gyógyít minden sebet anélkül hogy szárítana vagy fogna. Arra viszont készülj, hogy hónapokig nem fogsz tudni rajta aludni és ha véletlenül megnyomódik, akkor hajlamos bedurranni. De összességében nekem megérte, régóta szerettem volna.
2019. okt. 23. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hugomnak van, hetekig (honapokig?) nem tudodd azon az oldalan aludni ahova szurtak. hozza se lehetett erni semmivel, kulonben orditott. erdemes olyankor csinalni, amikor nem kell nagyon feloltozni (tehat nyaron)
2019. okt. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!