Mit gondolsz Plastic Tinkerbellről? Youtube-ról ismert. (egyeseknek napiszar)
Én nagyon bírom,szerintem kedves csaj és mindig várom az új videóit,mert tud adni egy pár jó tanácsot+nagyon jó cuccai vannak és nem olyan ott kint az élet,mint itthon,nem olyan sok odakint a sznob ember és úgy öltözik mindenki ahogyan akar és nem nézik le,itthon meg ha valaki kicsit különlegesebben néz ki,akkor egyből le van szólva,hogy nem úgy néz ki ahogyan a sok tömegember,mindenkin a convers cipővel.
szóval én bírom és remélem jó sok videója lesz még.
De amúgy aki nem bírja az ilyen stílusú videókat az minek nézi meg ha meg nem tetszik neki,akkor nem kell leszólni!
Üdv!
Nem én vagyok az. =DD
Először én is azt gondoltam, h milyen kis aranyos, megossza másokkal a tapasztalatát, de miután láttam iwiwen a képeit.. pfff.. hadd ne mondjam mit gondolok róla. :)
Unatkoztam, azért tettem fel ezt a kérdést. :) De köszi mindenkinek, aki írt.
Am tényleg aranyosnak tűnik kedves utolsó sztem is. És én is sok hasznos tippet "loptam" tőle.
De miután iwiwen megnéztem a képeit.. és annak a címeit.. hm.. furcsa. Olyan nem olyan, mint a videóiban. :D Ezt aztán szépen leírtam.
Na hát remélem igazad van. :)
A barna jobban áll. Am Kár h Magyarországon nincsenek ilyen leárazások, mint Hollandiában. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!