Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek önbizalmat?

Hogyan szerezzek önbizalmat?

Figyelt kérdés

Bármennyire is próbálom szeretni önmagam, nem megy. Magas vagyok, vékony. 172cm/52 kg. Hosszú barna hajam van, a bőrömet folyamatosan ápolom. Nem sminkelem magam, nőiesen öltözködöm. A testemmel nincs gondom, nem zavar a soványságom. Viszont arcra undorodok önmagamtól. Az arcom 100%ig megegyezik Rowan Blanchardéval. Sokan megjegyezték már, hogy sokszor azt hiszik rám, hogy ő vagyok. Ennek a lánynak az instájából annyira sugárzik az önbizalom, de én még fényképeken sem szeretek szerepelni. Sokszor mondom magamnak, hogy ha ő szereti az arcát, én miért ne szerethetném az enyémet?

De valahogy sosem jön össze.

Sokszor úgy érzem, hogy az önbizalomhiány a párkapcsolatomra is rámegy.

Ti hogyan elégedtetek meg önmagatokkal?

16/L

2019. okt. 20. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Frizura, smink. Menj el egy jó fodrászhoz, jó kozmetikushoz, hogy megtalálják azt a formát, ami már neked is tetszik. És a barátodat semmiképp ne nyaggasd az önbizalomhiányoddal, ő nem nem azért van, hogy a nyafogásaidra adjon vigasztalást.
2019. okt. 20. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz, Rowan Blanchard jó nő, nem is csúnya, rákerestem épp most!

Akk sminkelj úgy,

mint ő, pl láthatod rajta is, szép bordó rúzs, felülre szemcerka vékonyan, némi szempillaspirál, és kész is a wonder woman!

20/nő

2019. okt. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!