Vékony, gyenge, hajlítható köröm?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom vékony, gyenge, lapos körmeim vannak. Ha megnövesztem, rendesen hajlítani tudom. Van még valakinek hasonló? Vajon genetikailag ilyen, vagy vitaminhiány? És ha az utóbbi, akkor ezek szerint egész életemben volt?
Mivel tudnám megerősíteni őket?
2019. okt. 18. 11:05
1/1 anonim válasza:
Alkati dolog, vagyis genetika. Pont úgy, ahogy a körmöd formája, a szemed színe, a köröm erőssége is az.
Érezhető és látványos változást nem hoz sem plusz vitamin, sem egyéb csodaszerek.
Amivel látványos eredményt lehet elérni, az a gel lakk, úgy, hogy megerősítik a körmöd előtte. Ekkor nem hajlik, törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!