Túl vastag és hosszú a lábam? Normális arányban van a testemmel?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim mindig azt mondják, hogy dagat vagyok meg azt, hogy deformált az egész testem (nagyon vastagok a lábaim). Anyám azt mondja , hogy õt nem érdekli az egész és hagyjam békén. Hetente 6szor megyek sportolnj abból 3 kondi és 3 ökölvívás. Szerintetek is túl vastagok meg hosszúak a lábaim?
Fotók:
2019. okt. 17. 05:29
2/7 anonim válasza:
Igen!
Edz felsőtestre, hogy az is vastag legyen.
3/7 anonim válasza:
Engem jobban zavarna a nőies arcom:D
4/7 anonim válasza:
Tök normális szard le mit mondanak
5/7 anonim válasza:
Ha kifújnád a levegőt lehet nem néznél ki ennyire furán
6/7 anonim válasza:
Azért az arcodat le cenzúrazhattaad volna😂
Amúgy ebből a kèpből sok mindent nem lehet leszűrni, mert nagyon rossz pozícióból vannak a kèpek.
7/7 anonim válasza:
Ne hallgass az osztálytársaidra, csak irigykednek. Semmi baj a lábaiddal. Szép, izmos, erős, férfias lábak. Az meg külön klassz bennük, hogy hosszúak. A legtöbb korodbeli fiúnak kurta kis fatönklábai vannak. Az ilyen szép, formás, hosszú lábak eszméletlenül jól mutatnak nyáron a rövidnadrágban. A nők az ilyen férfilábakat imádják a legjobban simogatni, mert jó hosszan siklik rajtuk a kezük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!