Telefon tok szín? Férfinak?
Figyelt kérdés
Biztos hülyén hangzik meg minden, sztereotípiák is vannak különböző színu dolgokról, ez ezek közé tartozik?
Tehát rendeltem egy telefontokot és nem is arany,hanem inkább krém színe van. A kérdésem az volna,hogy nem nőies a megjelenése ennek a színnek ?
2019. okt. 16. 19:03
1/4 anonim válasza:
Telefon, fegyver, kocsi.
Mind a 3 színe fekete!
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon értelemes válasz volt, remélem még kapok ilyeneket. Nyilván sztereotípikus ez a kérdés, arra vagyok kíváncsi mennyire van ez jelen.
2019. okt. 16. 19:15
3/4 Manócska1 válasza:
szerintem megfelel ez a szín férfinek is
4/4 anonim válasza:
Számomra inkább az a furcsa hogy egyes férfiak hogy rettegnek bizonyos színektől, ruháktól ami neadjisten nőiesebbé tenné őket mintha fertőznének ezek a dolgok.
Nekem 42 évesen szinte mindenből van női vagy nőies cuccom , ruhám mert valamiért komfortosnak vagy kényelmesebbnek találtam mint a férfi változatot.
És láss csodát még mindég férfi maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!