Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 7. osztályba géllakk?

7. osztályba géllakk?

Figyelt kérdés
Körmös vagyok, hugom pedig nagyon szeretne. Anya azt mondta megcsinálhatom ha úgy gondolom, de nem tudom megcsináljam e neki. Nyilván csak franciát fogok neki vagy ombret. Eléggé megnövesztette a körmét, szoktam neki formára reszelni
2019. okt. 15. 20:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Épp hogy S-es, majdnem M-es a természetes körme.
2019. okt. 15. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom.. Nekem 8.ban ballagásomra volt először, meg kell tanulni létezni vele azért. De ha az anyukája is engedi és tényleg szeretné akkor hajrá!
2019. okt. 15. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, simán.
2019. okt. 15. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha az iskolájában engedik, akkor nincs akadálya. (Én még gimnáziumban is olyan intézményt fogtam ki, ahol a tanárok körömlakk lemosóval hajkurásztak mindenkit, akin akár csak egy egyszerű nude szín volt.)

Azért egy gél lakkot ne keverjük össze valami brutális, luxusbanya fazonú műkörömmel.

2019. okt. 15. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
2019. okt. 16. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is körmös vagyok és a nővérem lánya szintén hetedikes. Már tavaly nyáron is csináltam neki géllakkot, de iskola előtt leszedtem! Idén viszont maradt sulira. Egy nagyon egyszerű, nude színű lakkot tettem fel neki, alig észre vehető. Nem szóltak érte. Azóta már újra csináltuk, most egy halvány púderrózsaszín van fent neki, ezért sem szóltak. Elég sok osztálytársának van, a nyolcadikos lányok közül pedig szinte mindnek. Van, akinek pici műkörme van.

Unokahúgom amúgy nagyon csúnyán rágta a körmét, mindig véresre szakadt neki. Amióta én csinálom a körmét, nem rágja! Ez is ez pozitívum, legalább ápolt a keze!

2019. okt. 16. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen magas a hugod, és hány kg?
2019. okt. 16. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!