Otthoni gél lakkozás megéri?
Sziasztok!
Nekem mindig is tetszettek és mindig is érdekeltek a hosszabb szép körmök
Ezért elhatároztam hogy otthonra rendelnék egy teljes gél lakk szettet
Én a Daimond nails gél lakk szettjére gondoltam
Szerintetek megéri?
Nem megy tönkre a körmöm?
Jó márka?
Le lehet oldani oldó szerrel?
Válaszaitok előre köszönöm!!
Szia, én körmös vagyok. Túl tudja igenis reszelni a körmöt egy hozzá nem értő és ezt lenézés és megszólás nélkül mondom, nem sértésnek szánom, de ez is egy szakma, amit tanulni kell. Létezik 80/80, 100/100, 100/180, 180/240-es reszelő, gyémántporos reszelő, buffer. Gél lakk alá tudod, melyikkel kell előkészíteni a körmöt? Ilyenekkel súlyos hibát lehet véteni, ami által igen, simán tönkremehet a körmöd.
Oldószerrel a gél lakkot le lehet oldani, ám nem ez, ami tönkreteszi, hanem az imént leírt példa.
Nekem nem egy olyan vendégem van, aki otthon próbálkozott gél lakkozással, mielőtt hozzám került, ilyenkor azért megfordul a fejemben, hogy aki magának csinálja otthon, az a személy mindig ugyanolyan színűre készíti el? Vagy miért jobb 1300-1900 forintokért 4-5 ml-es gél lakkokat vásárolni mindig, ha más színre vágyik az illető? Főleg, hogy a 4 ml-es is igen sokára fogy el, szerintem ez pénzkidobás. Általában a legtöbb helyen 4000 alatt már csinálnak gél lakkot. Szerintem jobban megéri 3 hetente, mint otthon felhalmozni egy csomó gél lakkot (+ ha rendeled, akkor szállítási költség).
Műkörmösök közül is sajnos sok az olyan, aki tönkre tudja tenni a körmöt, ez nem csak annál fordulhat elő, aki végzettség nélkül csinálja otthon, ezért kell a körmöst is megválogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!