Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már kezd nyomasztani a hatalma...

Már kezd nyomasztani a hatalmas mellem, mit tegyek hogy elfogadjam?

Figyelt kérdés

Tini korom óta mindig is nagy volt a mellem a társaimhoz képest. De mostanra már eléggé túl méretes lett, és szorongok ha másik nő társaságában vagyok , mert neki normális méretű.

20 éves vagyok, és már 105D-s a méretem..

2019. okt. 10. 20:36
1 2
 11/15 anonim válasza:

Örülj neki, hogy csak esztétikai problémád van.

Persze tudom ebből is lehet hátfájás :(

Mekkora az a hatalmas?

Képet szívesen megnéznék róla.

Lehet nem is olyan nagy.

2019. okt. 28. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

qborka sok jót ír, de egyben téved.

A mell nem CSAK zsírszövet. Sőt, egyéni adottság kérdése, hogy mennyi részben tejmirigy, mennyi részben zsír.

Komolyan...a zsír mégis hogy tudna tejet termelni?? :D A tejet a TEJMIRIGYEK termelik, és minél több van a mellben, annál valószínűbb, hogy jól fog menni a szoptatás. A zsíros mell hiába nagyobb, éppenséggel hátrányt jelent a kevesebb mirigy miatt.

Nőgyógyásznál ultrahanggal megvizsgálták a mellem, és ami tapintásra is érezhető, bebizonyosodott. Nem sok zsír van a mellemben, a felvételen is látszott, csupa mirigy a mellem. Előnye ennek, hogy feszes, nem változtatja nagyon a méretét hízástól, fogyástól. Hátránya az, hogy érzékenyebb a hormonális változásokra, menstruáció előtt már 1-2 héttel majdnem mindig fáj.

Én körte alkat vagyok, fenékre és combra hízok könnyen, és ugyanúgy 70B-s melltartó kell nekem 43 kilósan is meg 53 kilósan is, mivel nem szoktam mellre hízni.

161 cm magas vagyok, általában 50-52 kg, a mellem alatt 67-70 cm a mellkasom. A melleim egy-egy jó maréknyit tesznek ki, vagyis nem vagyok deszka. Így kell 70B-s melltartó. Akinek 105D melltartó kell, annak a melle alatt a bordája körbe 105 cm, vagyis 35 cm-rel nagyobb, mint az enyém...az bizony javarészt háj lesz. Márpedig ha a felsőtested hájas, akkor valószínűleg a melled is az, tehát tudni fogsz belőle fogyni.

Nekem 55 kilósan is kint vannak a bordáim, a derekam 63 cm, a mellemre hangyányit híztam, viszont a fenekem 100 cm, a combom 60 cm. Szóval ilyen is van. Ha mégis mirigyes típusú melled van, akkor az nem fog elfogyni, és ebben az esetben csak műtéttel csökkenthető a mell.

Amúgy nem akarok anorexiást csinálni belőled, Kérdező. Valószínű, hogy erősebb alkat vagy, mint én, de ha 170 cm vagy és 90-100 kg, az nem igazán jó.

Azért is érdemes lenne fogynod, mert az nagyon nem jó, hogy a felső testeden van a zsír, mert a belsőszerveidre is rakódik, az pedig egészségtelen. :(

Sok sikert kívánok!

28/N

2020. jan. 19. 01:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyorsan kell cselekedni mielőtt kidurran
2020. jan. 20. 00:22
 14/15 anonim ***** válasza:
12 te vagy az ideálom, ilyen körte nőket sosem tudok találni. 😀
2020. júl. 15. 01:54
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es válaszolónak:

én a 12-es vagyok.

Az oké, hogy lefelé hízok meg oda is izmosodok, de normál szélességű a vállam, szóval szemből vagy féloldalt nézve általában homokórára hasonlít az alakom, kerek fenékkel, nem egy körtére. A csípőcsontom, amikor 44 kg voltam, 78 cm volt körbe (tehát nincs nagyon széles csípőcsontom), a fenekem 88 cm volt, a combom 45-48 cm, a derekam 58 cm, a mellem 78 cm, a bordám a mellem alatt 67 cm. Most 55 kg vagyok, a mellem egy ideje átment a 70/C kategóriába, pedig csak 83-85 centi körbe. Azért van ez, mert nagyon kicsi a mellkasom (max. 70 cm) és csontos, ezért a mellem sem dudorodik ki annyira, hiszen a kis lapos mellkasomon fekszik. Viszont feszülős ruhában látszik, hogy férfi kézzel egy jó maréknyi egy mellem (az oldalam felé, kifelé érződik a legjobban a mérete). Nekem a 65/C melltartó lenne a legjobb, de olyat nem árulnak sehol, 70/C-t is ritkán, ezért kénytelen vagyok 75/C-t hordani, az meg nem elég szoros a hátamon. :'( Az S-es felsők mindig lógnak rajtam, az XS-esek jók derékban, de vállban vagy mellben sokszor szűkek. Alul S/M (36/38) méret jó, de mondjuk bikinialsóból van, hogy az S-es nagy, és XS kell! Bikinifelsőből meg M-es, vagy majdnem L-es, de csakis kötős, mert az a hátamon vékonyra húzható. Szóval én nekem nagyon nem a sztenderd alakom van, alig találok rá normális ruhát. Ja, a felsőtestem meg a karjaim kicsit rövidebbek az átlagnál, a lábam meg hosszabb, úgyhogy emiatt meg sok nadrág a bokámnál rövid! Amik általában jók rám, a streccses anyagú, XS-es, testhezálló ruhák, mert idomulnak az alakomhoz. Most próbálok fogyózni, mert a régi nadrágjaim nem jók rám, meg nagyon izmos és hájaskás, narancsbőrös a combom. Ja, 43 kilósan is volt narancsbőröm, pedig sportoltam. A sport javít a narancsbőrön, de amúgy alkat kérdése, mert akinek vékonyabb, lágyabb a bőre, az könnyebben narancsbőrös lesz. Egyik barátnőm 157 cm, 58 kg, és zéró narancsbőr van rajta, és a testén mindenhova egyenletesen hízik. Nem olyan karcsú derekú, mint én, de jól néz ki. Ennyit a méretekről. A 105D melltartó meg akkor is arról árulkodik, hogy 105 cm a lány mellkasa, aminek normális testsúly esetében maximum 80-nak kéne lennie! Ha lefogyna a kérdező, akkor melle zsírosságától függően 80C vagy 80E lenne a melltartómérete.

2020. júl. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!