Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok jartas a glamour...

Nem vagyok jartas a glamour napokban. Melyik kupon az ami nektek bejon es kihasznaljatok? Ami miatt nektek megeri elmenni?

Figyelt kérdés

Illetve tenyleg megeri mert olcsobb lesz az adott dolog vagy hiheto h tularazzak erre az idoszakra(nem pont arra a napra) hanem elozo hetekben?

Es toneg az tényleg elviselhetetlen

2019. okt. 10. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a a Rossmann kuponokat szoktam kihasználni, azokból is inkább csak az 50 %-osakat. Neten megrendelem, kupon kódot beírom, tök sok kedvezmény lejön, majd egy kozeli üzletben átveszem, tömeget elkerülöm 🙂
2019. okt. 10. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Es az 50 %osat meg van adva hogy mire kell felhasznalni vagy szabadon választható?

A netes kuponkod is az ujsagban van benne?

2019. okt. 10. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem árazzák túl. Az Always betét pl. mindig ugyanannyi, évközben is kell vennem, és állandó az ára. Így a 25% is megéri nekem, sok kicsi sokra megy. Fogkrém, sampon, arclemosó, ilyenkor bespájzolok.
2019. okt. 10. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
YouTube-on írd be h glamour napok 2019 ősz és sok videót fogsz találni arról hogy mit érdemes megvenni 😊
2019. okt. 10. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi nektek tenyleg
2019. okt. 11. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!