Hölgyek. Tudom, hogy ahány nő, annyi izlés, zsáner, de általában ti jó tanácsokat adtok. Adtok nekem is?
Figyelt kérdés
Szóval,187 cm magas vagyok,nem egy vékony de nem is az az Ogre. Mondjuk 105 kg vagyok most.
Kopasz vagyok,(borotválom mert kopaszodom)sötétbarna szemmel.
Nos.. ha megnöveszteném az arcszőrzetemet akkor nem lennék félelmetes?
Fekete lenne a szakállam,bajszom.
Kb úgy néznék ki akkor mint Lotfi Begi.
De annyira nem akarom megnöveszteni.
2019. okt. 8. 05:44
11/18 A kérdező kommentje:
Növeszteném.. de lehetetlen. Nincs az a csodaszer! Ha nincs a fejbőr alatt hajhagyma,akkor mi nőjjön? Hajbeültetés meg közel fél milka.
2019. okt. 8. 13:43
12/18 anonim válasza:
Túlsúllyal tilos a szakáll. Azonnal magányos, elhanyagolt fószernak néznél ki tőle, akinek már minden mindegy.
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen legyen sima az egész fejem az arccal együtt?
2019. okt. 8. 15:06
14/18 anonim válasza:
Az sosem árt. A szakáll megosztó, míg a sima arcot a legtöbben szeretik.
15/18 anonim válasza:
16/18 A kérdező kommentje:
Na igen.. én ugyanúgy néztem ki egy ideig mint a kopasz úriemberek. Egyáltalán nem nagy arcszőrzetük van nekik se, és a kobakom is ilyen kopasz. Annyi,hogy nekem sötétbarna szemem van és nagyon picit husosabb fejem.. :)
2019. okt. 8. 19:41
17/18 anonim válasza:
Ne.
Nekem egyből az állára csúszott a haja beütést kelt.
Főleg, hogy azt mondtad nem vagy egy tollpihe
18/18 A kérdező kommentje:
Na jó.. marad néha egy pár napos borosta. :)
2019. okt. 9. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!