Nők akiknek nagy lógó hasa van! Hova teszitek, hogy ne látszódjon?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 16:10
11/16 anonim válasza:
Terhesnek látszódom, így mindig van hely a buszon. Minek rejtsem? 😀😀😀😀😀
12/16 Estádio de Felchút válasza:
#11: mert g*cironda a háj és mert egészségtelen.
Kérdező: fogyni kéne. Tudom, genetika, bélműködés, májműködés, agyműködés (teljes hiánya), sorosgyuri, meg a rézfäszú bagoly. Embereled meg magad, szigorú diéta és mozgás.
14/16 anonim válasza:
Azok nem nők. Már.
Bár annak születtek.
15/16 anonim válasza:
Ne próbáld a fűzőt, az csak csalás, ahol véget or,ott kitüremkedik a háj, ha másként nem,hátnál, hónalj alatt, sajnos próbáltam.Vagy próbálj meg fogyni, vagy hordj A vonalú ruhát, nekem az jött be.Csak egyberuha, mindig A vonalú, s nem érdekel.Depressziót hagyd el, biztosan csinos vagy így!
16/16 anonim válasza:
14: akkor mik, te phaszparaszt? Neked csak a tökéletes testű nő a nő? Na az ilyeneknek kéne már végre abbahagyni a légzést, te is elkezdhetnéd, mert értelmetlen a létezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!