Ezeknek a stílusoknak mi a lényegük: punk, visual kei?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 20:56
1/12 anonim válasza:
visual kei-t nem ismerem, a punkot igen, én is punk vagyok. a punk lényege a rendszer, a média és a divat elleni lázadás, hogy kitűnjünk a tömegből és szembeszálljunk az árral. anrachizmus. polgárpukkasztás. így címszavakban, de a punk nem csak egy 'stílus' az egy életmód. keress rá, olvasgass róla. :)
15/L
3/12 A kérdező kommentje:
köszi
nem akarok én ezzel sokat foglalkozni, csak hogy legyen róla valami fogalmam
2010. júl. 16. 07:59
4/12 anonim válasza:
a punkok nem kommunisták drágaságom.
5/12 anonim válasza:
a punkok mind komcsik, ezzel kár is vitatkozni
7/12 anonim válasza:
ha mind komcsik, akkor én miért nem ismerek 1 komcsit sem? :)
8/12 anonim válasza:
talán mert tudatlan vagy? nézz utána és meglátod, addig nem kéne itt okoskodni.
9/12 anonim válasza:
te olvass utána légy oly szíves... CPg-t a kommunistaellenes szövegeikért csukták le anno.. 'Rohadt büdös kommunista banda, mért nincsenek ezek felakasztva?' éneklik egyik számukban.. kéremszépen anarchisták vagyunk többségben (jó, vannak náci punkok is, de az már egy másik dolog), én max hírből ismerek 1-2 komcsit.. nem vagyunk azok, anno a régi magyar punk zenekarok éppen a kommunista rendszer ellen tüntettek a zenéikkel... had tudjam már, végtére is én is a punkok közé tartozom, és elítélem az összes politikai rendszert.
10/12 A kérdező kommentje:
nem kéne veszekedni vagy akármi is ez, nem ez volt a kérdés
2010. júl. 19. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!