Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell szoláriumba...

Hogyan kell szoláriumba járni, hogy látsszon is?

Figyelt kérdés

Januárban lesz az esküvőm, és szeretnék kicsit barnább lenni, mert sokkal jobban áll, mint a téli fehérség. Sosem szoláriumoztam még, mindig napoztam csak nyáron, és nem tudom, hogy hogyan kellene, azaz:

milyen gyakran?

mikor kezdjem el?

egyszerre hány percet kellene bent lenni? Elég például a 7 perc, vagy számít, hogy 7-et, vagy 10-et van bent az ember?

2019. okt. 2. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bőven ráérsz decemberben elkezdeni a szoláriumozást. Gondolom nem négerbarna akarsz lenni, hanem természetesen szép, napbarnított-szerű bőrszínt szeretnél. Milyen alapból a bőröd? Világos, normál, kreolabb?

Mert ha nagyon fehérbőrű vagy, akkor óvatosan kell szolizni, mert megégsz és vérvörös leszel.

Nyilván a szoláriumban tudnak neked tanácsot adni, mert nem egyformák a csövek sem. Ha pl. csőcsere van, akkor mindig kevesebb percet szabad menni, mert szinte biztos, hogy megégsz. Vannak bőrvédő szolitermékek is, azt is érdemes kipróbálni. Én az álló szoláriumot szeretem jobban, nem tudom, milyen ruhád lesz, de érdemes a hónod alját is akkor barnítani, ha felemeled a kezed, ne legyen nagy a kontraszt.

Első körben 5-7 perc, ezt heti 3x elég. Ha eléred a kívánt színt, akkor is heti 1-2 alkalommal kell járni, hogy ne kopjon le. Közvetlen szoli után ne fürödj, 1-2 órát várjál, lehetőleg használj sok testápolót, mert nagyon szárítja a bőrt. Mindig kevesebbel kezd és ha úgy érzed, bírja a bőröd, akkor lehet növelni a perceket.

2019. okt. 2. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, igazából mindenre válaszoltál ami még a feltett kérdéseken kívül érdekelt volna! :)
2019. okt. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!