Tetoválásban adnátok tanácsot?
Hali!
szeretnék majd egy tetkót, de még csak 17 vagyok, szüleim megölnének érte... de mindenképpen megcsináltatom egy (?) éven belül...
Csak egy idézetet szeretnék:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog." Mark Twain
Hova lenne ezt érdemes felvarratni? És milyen betűtípussal? És mekkorában? Egyáltalán vélemény? Megköszönném a hozzászólásokat :D
a legtöbb helyen nem lehet 18 év alatt, de nekem lesz, nekem haver csinálja majd. ha neked nincsenek ilyen haverjaid, akkor várj még 1 évet. amúgy szerintem ne legyen túl csicsás a betűtípus.. és elég hosszú az idézet, nem tudom, hova lehetne :S
15/l
apu engem is kinyírna, úgyhogy nekem is azon kell törnöm a fejem, hogy olyan helyet találjak, ahol nem látja :D ilyen kevés van. ne érts félre! arról beszélke, hogy pl a hasamra nem csináltathatom, mert ha strandolunk, akkor bukó :D egyébként szerintem az idézetet lehetne az alkarodra vagy egy részét a csuklódra.
18/L
szerintem legyen az alkarodra..
nekem remélem még idén meglesz, intim tetkó lesz, hogy otthon ne lássák :P
a 15/L voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!