Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválásban adnátok tanácsot?

Tetoválásban adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Hali!

szeretnék majd egy tetkót, de még csak 17 vagyok, szüleim megölnének érte... de mindenképpen megcsináltatom egy (?) éven belül...

Csak egy idézetet szeretnék:

It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog." Mark Twain

Hova lenne ezt érdemes felvarratni? És milyen betűtípussal? És mekkorában? Egyáltalán vélemény? Megköszönném a hozzászólásokat :D

2010. júl. 15. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a legtöbb helyen nem lehet 18 év alatt, de nekem lesz, nekem haver csinálja majd. ha neked nincsenek ilyen haverjaid, akkor várj még 1 évet. amúgy szerintem ne legyen túl csicsás a betűtípus.. és elég hosszú az idézet, nem tudom, hova lehetne :S

15/l

2010. júl. 15. 18:21
 2/11 A kérdező kommentje:
jaja, pedig ez a kedvenc idézetem, és mindent elmond, ami nekem fontos :)
2010. júl. 15. 18:23
 3/11 A kérdező kommentje:
15 évesen akarsz tetkót? és mit? nehogy utána megbánd :)
2010. júl. 15. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:

apu engem is kinyírna, úgyhogy nekem is azon kell törnöm a fejem, hogy olyan helyet találjak, ahol nem látja :D ilyen kevés van. ne érts félre! arról beszélke, hogy pl a hasamra nem csináltathatom, mert ha strandolunk, akkor bukó :D egyébként szerintem az idézetet lehetne az alkarodra vagy egy részét a csuklódra.

18/L

2010. júl. 15. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
az alkaromon tetszene :D
2010. júl. 15. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
És te mit szeretnél magadra?
2010. júl. 15. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
lany vagy fiu vagy? ^^ stzem gerinceden is jol mutatna.
2010. júl. 15. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
hát nekem nagyon tetszenek a szöveges idézetek pl csuklón, csak sajnos oda nem lehet, mert vendéglátást fogok tanulni és ott nem tolerálják. úgyhogy az oldalamra szeretnék valamit, gondoltam virgra, szitakötőre, gy masnira, vagy valamire amit majd magamnak tervezek :) sok tervem van, mire eljutok odáig, addigra kitisztul :D második
2010. júl. 15. 19:53
 9/11 A kérdező kommentje:
fiú vagyok... de a hátamra nem szeretném :D
2010. júl. 15. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem legyen az alkarodra..

nekem remélem még idén meglesz, intim tetkó lesz, hogy otthon ne lássák :P

a 15/L voltam :D

2010. júl. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!