Kinek melyik Avon női parfüm a kedvence? Ajánljatok!
Far Away Infinity.(EDP): Számomra egy melengető, kissé vaníliás leszáradású parfüm. Tompa és melengető illat, amit nem bánok. Tartósságával nincs gondom, sőt, több mint 12 órát bír rajtam. Erre mondom azt, hogy ÉN VAGYOK.
Nálam ő van az első helyen, 3 éve.
Far Away Rebel.(EDP): Eszembe juttatja a késő estéket, amikor édesanyám rendszeresen kifuttatta a kakaót. Leszáradása karamellásból megy át mogyorósba. Éles, édes illatnak mondanám. Tartóssága oké, ő a 2.-ik a sorban.
Aqua Vibe Laugh More.(EDT): Gyümölcsös (kicsit sem mű!), lédús, nyári illat, kissé gyerekes. Emlékek sokassága zuhan rám mikor őt használom. Kell nekem, akarom. De ő most a 3.-ik helyen végzi.
EVE Elegance.(EDP): A megtestesült tisztaság, sok körtével körbeövezve. Mondhatni elég karcos, tiszta illat. A tartósságával gondjaim vannak, számomra csak egy EDT marad sajnos, hiába EDP. De attól még szeretem. 4.-ik a sorban.
Perceive.(EDP): Megint körte. Imádom a körtét. Számomra ez egy úgynevezett hideg, karcos illat. Meg vannak benne az átmenetek, de csak a 5.-ik kedvencem. Tartóssága kifogásolható.
LBD.(Little Black Dress)(EDP).: Szilvás beütésű, sötét és zavaros illat. Szeretem, szeretem. De ő csak az 6.-ik a sorban.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!